Sony SRS-XE300 Lichtgrijs Review
24 januari 2024, laatste update op 24 januari 2024, 244 views
Rapporteer
Product gekocht
dit apparaat net ontvangen. ik ben zo iemand die de review blijft updaten naar gelang in nieuwe dingen leer. neem dat in achting. de toonewergave vind ik zuiver, voor een apparaat van deze grootte.
Pluspunten
- sprekend geluid. warm, maar hoog nog goed.
- bouwkwalieit (voorlopige conclusie)
- waterdicht
Minpunten
- eigenlijk groter dan nog makkelijjk in n rugzakje past... dus grote rugzak fixen als je ook eten en een grote badhandoek meeneemnt naar het strand :)
- afspelen kan enkel via bluetooth, niet via de usb-c kabel
JBL apparaten zijn vaak te zwaar afgesteld waardoor het aan helderheid sterk inboet. dat is bij elektronische muziek niet zn punt maar stemmen bij series klinken bijvooreeld weer raar. bij dit appraat voel je de bas echt n beetje, wat knap werk is. de batterij duur is zeer lang dus maak je daar gewoon geen zorgen om. hopelijk gaan we naar n wereld waar de apparaten niet gemaakt hoeven worden van zzoveel natuurverwoesting. tot die tijd ben ik blij met mn device want ik weet dat het toch niet anders kan. conclusie: voor een middelgrote meeneem speaker is de geluidskwaliteit ver boven gemiddeld en is het uiterlijk acceptabel, maar niet zo fraai als jn Bose of Bang & Olufsen. die merken zijn gelijke geluidskwaliteit dubbel zo duur.