Hij ligt goed in de hand en zeker in het begin glijdt hij over je muismat als een ster op het ijs. De knoppen klikken goed en het scrollwiel draait lekker.
Later als er wat vuil enzo onder de muis komt doet hij het wat minder lekker, maar nog steeds goed. Dit effect kan bij mij misschien vergroot zijn, omdat ik een steelpad gebruik. Als er dan een zandkorreltje o.i.d. onderkomt, kan je stoppen met gamen, en de muis/steelpad schoonmaken.
De drivers van logitech werkten niet echt goed bij mij, hoewel ik niet 100% zeker ben dat dat aan hun ligt. Feit blijft dat de logitech driver soms uit is gevallen, en ik het met de standaard Windows driver moest doen (ong. 8x in 2 jaar). Opnieuw opstarten helpt meestal. Wat ook raar is, is dat de cursor steeds stapjes neemt van 2-3 pixels, je kunt niet alle pixels bereiken.
Nu ik de muis zo'n twee jaar in gebruik heb, laten de glij-voetjes-stickers aan de onderkant van de muis los. Ik zal binnenkort eens naar de service afdeling bellen, hopenlijk hebben ze een nieuw setje liggen.
Al met al ben ik toch tevreden over deze muis, maar ik kan hem niet echt aanraden. Als ik opnieuw een muis koop, koop ik een andere.
Ik heb deze muis nu ook 2 jaar en heb altijd de Logitech drivers gebruikt, ik heb alleen nog nooit van dit probleem last gehad. Heb je dit met meerdere windows-installs gehad?Driver valt soms uit (zonder verdere waarschuwing)
Dit moet aan je sensitivity-settings liggen, of omdat je dus de verkeerde drivers gebruikt. Ik kan heel precies met mijn muis rondjes draaien om ieder puntje op een 'i'.Wat ook raar is, is dat de cursor steeds stapjes neemt van 2-3 pixels, je kunt niet alle pixels bereiken.