€ 89,99 bij Amazon.nl Marketplace

Reolink RLC-810A Review

13 januari 2024, laatste update op 13 januari 2024, 217 views Rapporteer

Ik wilde een camera die ik kon laten streamen naar een USB-stick in mijn router die via FTP beschikbaar werd gemaakt.
Helaas gebruikt de camera de parameters voor het instellen van de FTP-server niet goed. Ondanks de optie om een map te kiezen, probeert de camera altijd naar de root van de server te schrijven, en dat kan mijn router niet aan waardoor die crasht. De camera gaat helaas terug.

Pluspunten

• Stevige bouwkwaliteit
  • Videokwaliteit is goed

Minpunten

• FTP-implementatie klopt niet
  • Streamen van hoogste kwaliteit kan niet via webinterface

3 van 5 sterren (Voldoende)
Ik heb op een aparte FTP-server even gekeken wat de camera probeert te doen waardoor de router crasht.
  • Mijn router biedt alle aangesloten filesystems aan als mappen in de root, dus de eerste stick is "volume(sda1)
  • De camera is ingesteld om files te plaatsen in "volume(sda1)/CameraAchter", zodat ik ook nog een map "CameraVoor" kan maken
  • De camera heeft de optie om subfolders YYYY/MM/DD te maken, die staat aan
  • De camera is in het screenshot even verbonden met een andere FTP-server voor debugging
  • Bij het verbinden met de server maakt de camera de map volume(sda1)/CameraAchter aan, maar schrijft vervolgens de videos naar de YYYY/MM/DD folderstructuur die gewoon begint vanuit Root.
    Omdat de root op mijn router geen opslag is, loopt de router uiteindelijk vast van de herhaaldelijke pogingen om iets te doen wat niet kan

Heb jij ook een Reolink RLC-810A?