Thermalright Peerless Assassin 120 Wit Review

Mothyl
12 januari 2024, laatste update op 12 januari 2024, 164 views Rapporteer Product gekocht

Thermalright Peerless Assassin 120 Wit

Gekocht omdat ik een goed product zocht dat budget over zou laten om later over te gaan op waterkoeling, maar ik denk dat ik niet over zal gaan op waterkoeling meer, zeer tevreden met geluidsproductie en looks van deze CPU cooler.

De fans zijn makkelijk op verschillende manieren te plaatsen waardoor ik zeer tevreden ben met de setup die het me heeft opgeleverd. Samen met m'n behuizing zorgt het ervoor dat m'n PC ook bij inspanning geen gekke temperaturen oplevert.

Pluspunten

• Strak design
  • Fans variabel te plaatsen
  • Geluidsproductie
  • Mooie RGB

Minpunten

• IJzertjes op fans niet wit
  • Fan hangt al snel boven RAM

Heb jij ook een Thermalright Peerless Assassin 120 Wit?

Aparte fan configuratie. Weet je zeker dat de Airflow op deze manier klopt? :)
Ik heb destijds online wat opgezocht of dit kan en opzich lijkt mij het ook moeten kunnen.

De fans staan nogsteeds de juiste kant op, nu heb je 2 die met name lucht door de grils zuigen ipv dat de voorste het ook duwt. Ook de temperaturen die ik meet lijken mij niet te hoog worden.

Maar dit is mn eerste desktop, dus als je met een goede onderbouwing mij kunt uitleggen waarom dit niet goed zou zijn hoor ik het graag 😅
Soms komen Cpu Coolers pre-build nieuw of gebruikt met een fan opstelling die juist de andere kant op blaast. Maar ws vanwege de geheugen modules past dat hier niet op de gebruikelijke manier.

Je kan dan alleen niet de Cooler incl. fans draaien want dat blaast hij de verkeerde kant op.
Je moet dan de fan oriëntatie gaan aanpassen voor de juiste Airflow.

Ik zeg ook niet dat het niet goed zit want dat is niet zichtbaar.
Ook lijkt het erop dat je bewust bent van de richting vd airflow.

Het zou dus al goed moeten zitten of goed moeten komen. (y)
Alright, thx.

De case kwam met 3 grijze fans die naar binnen blazen en 1 witte van (nabij de cpu) die naar buiten blaast. Dus de CPU fans staan zo dat ze richting the witte van blazen dat de lucht daar er zo snel mogelijk uit kan.

Ik denk dat het dan wel goed zit zo. Je meedenken wordt gewaardeerd (want dit was wel iets waar ik op het begin zeer over twijfelde).