FSP Aurum PT 850W Review

12 januari 2024, laatste update op 12 januari 2024, 86 views Rapporteer

De tweede pc die ik bouwde koos ik voor een FSP Aurum PT 850W

had een stevige voeding nodig die genoeg kabels had en power om mij nieuwe videokaart te ondersteunen.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Veel kabel aansluitingen
  • Weinig dB geluid
  • Stroomspanningsbeveiliging
  • robuust gebouwd
  • Geen scherpe hoekjes
  • Genoeg Voltage
  • Mooi design

Minpunten

• De prijs

De tweede pc die ik bouwde.

Had een stevige voeding nodig die genoeg kabels had en power om mij nieuwe videokaart te laden draaien.

Ik zocht een goede voeding die me niet in de steek ging laten.

Ik heb gekozen voor deze de FSP Aurum PT 850W voeding van het merk FSP.

Ik heb deze modulair volledige aangeschaft voor mij nieuwe moederboard een ATX.

De verpakking was erg netjes en goed verpakt goede demping en beschrijving boekjes aanwezig.

De kabels waren netjes verpakt en gewikkeld.

Het plaatsen van de voeding in mij Corsair Obsidian 750D ging erg soepel omdat ik een grote computer kast heb er was genoeg ruimte over voor de kabel management.

De montage verliep ook goed.
De hardware schroefjes was van goede kwaliteit.

De behuizing van de voeding is erg sterk en niet zwaar het heeft een robuust finish Groffen look en geen scherpe randen of uitstekende schroeven of hoekjes.

De kabel management was ik erg tevreden mee de voeding heeft alle kabels die je nodig hebt en gevlochten type kabel kwaliteit de aansluitingen waren stevig en niet slap.

Voor een extra video-kaart heeft de FSP Aurum PT meerderen aansluitingen voor zo als voor SSD's en er zaten ook nog paar extra kabels in de doos voor aansluiting van HHD's

De lengte van elke kabel was voldoende als je over een grote computer kast beschikt.

Het geluid dat de voeding maakt van 21dB(A) is niet hoorbaar ook de fans aan de Achterkant, Boven-/onderkant hoor je niet.

Er is geen trilling of fan speed geluid te horen.

Ik ben heel erg tevreden met de stroomspanningsbeveiliging op deze voeding van de FSP Aurum PT

Ik raad deze voeding zeker aan als je een video-kaart hebt die het nodig hebt of de extra kabels voor opslag als extra optie.

Heb jij ook een FSP Aurum PT 850W?