Corsair iCUE QL120 RGB PWM Triple Fan Zwart with Lighting Node CORE, 120mm Review
10 januari 2024, laatste update op 13 januari 2024, 191 views
Rapporteer
Product gekocht
Ik heb de (Corsair iCUE QL120 RGB PWM Triple Fan with Lighting Node CORE) aangeschaft dit jaar.
Ik zocht naar een leuke RGB-fan setje die ook nog is stil was voor geluid en vibratie in mij computer behuizing!
Pluspunten
- Hoge kwaliteit
- Stevig gebouwd
- Erg Still
- Mooie RGB Kleuren
- Uiterlijk is Modern
Minpunten
- De Verkooprijs
- ICUE Software
- Kabels
Ik vond deze set die max 26 dB aansloeg ik heb een setje met controller en 3 12cm fans genomen.
De installatie van de fans verging soepel (wel veel kabel werk) ook al heb ik een Big Tower met veel ruimte. (Corsair Obsidian 750D)
Ik ben iets minder tevreden over de ICEU Software omdat ik niet daadwerkelijk kon vinden hoe ik mij eigen fan speed kon instellen of uitleg erover (heb ik toch maar een extra programma erbij genomen ervoor om dat te regelen.) en bestuur de RGB via de ICEU software.
De behuizing van de fans en de fan zelf waren sterk de trillingen door de zachte hoek pads en geluid waren zo wel niet hoorbaar in de computer kast.
De RGB kleuren zijn duidelijk en helder in kleur en in synchronise met de andere fans via de controller die je erbij krijgt.
Zelfs met de test van 1500-RPM te laten draaien voor een minuut waren ze verbazingwekkend ook nog stiller dan ik had verwacht.
De algemene temperatuur in mij pc kast was erg cool.
Ik ben er tevreden mee en ik zal in de toekomst zeker nog extra paar kopen om mij computer kast compleet te maken met deze type RGB-Fans van Corsair.
Ik raad ze zeker aan als je het geld er voor beschikbaar hebt en RGB-fans zoekt en kwaliteit.
En ik hoop in de toekomst dat ze iets meer tijd stoppen in de software wat ook wel zal komen.