Ik zal mijn reactie hier nu even geven wat ik heb ondervonden van deze TV, en het is niet mals
Heb hem 2 weken gehad
Ten eerste heb al 2x gehad dat de tv morgens aanstond terwijl ik hem de avond daarvoor uit heb gedaan (ook op internet hebben mensen dit met deze TV)
Ook wordt 5.1 kanalen niet doorgegeven als ik via de apps films afspeel met 5.1 ondersteuning via optische uitgang geen effecten op de achterboxen dus, blijft 2.0 stereo
Ten 2e mijn dure soundbar van samsung wordt niet herkent op de eARC uitgang van de tv, kijg hem niet aan de gang
Als ik bepaalde apps draai bv Netflix crasht de app en herstart zich, ook Youtube zo nu en dan (zeer ergelijk)
Aangesloten aparaten zoals mijn bluyrayspeler hapert/stottert het beeld soms via Hdmi
Als ik een Dolbyvision film afdraai via Netflix gaat natuurlijk de Dolbyvision decoder aan in de tv en heb ik rondom de film veel backlightbleeding, net of doet de Localdimming (local contrast de regeling niet goed) zie de ledjes aan de randen zitten stoor ik me vreselijk aan.
Ook besturingsysteem Saphi blijkt toch slecht te wezen te weinig apps enz... en traag bij opstarten
De TV is geupdate naar de nieuwste Firmware dus daar licht het niet aan, is gewoon een waardelose TV helaas
Heb nu een omruiling lopen naar een LG 65QNED866RE Zwart 2023
Helaas ga ik het Ambilight missen was altijd philips fan vanwege de ambilight blijft prachtig, maar ga achter mijn lg die volgende week komt ledstrips er op plakken van de ledstripkoning die heeft hele mooie setjes die via app en afstandsbediening kunnen werken
Het is jammer maar het is niet anders
[Reactie gewijzigd door MiskentTalent op 22 juli 2024 19:10]