€ 927,81 bij Amazon.nl Marketplace

Gigabyte AORUS GeForce RTX 3070 Ti MASTER 8G Review

2 januari 2024, laatste update op 2 januari 2024, 218 views Rapporteer

-Bouwkwaliteit is TOP
-Vind de kaart erg mooi
-Mooie rgb verlichting
-Het LCD scherm vind ik fijn en geeft de kaart net dat beetje extra

Pluspunten

• LCD Scherm
  • RGB
  • Kwaliteit

Minpunten

• Gigabyte Software
  • GROOT
  • Had ik al gezegd dat de Gigabyte Software slecht is?

Na een half jaar een basic kaart deze kaart gekocht, het is echt een hele grote kaart dus moest een bijpassende kast hebben, ook omdat dit erg veel invloed had op de temperaturen. Kaart is echt heel groot maar alles functioneert TOP! Als het om de kaart gaat dan welteverstaan want zoals je vast wel vaker hebt gelezen; de software is een DRAMA. Werkt, werkt niet, werkt, werkt niet, er was geen touw aan vast te knopen; Nadat ik het weer een keer allemaal werkende had (LCD scherm info en de RGB verlichting) direct die software programma's verwijdert, echt schandalig dat je zoveel geld uitgeeft en dan zulke software levert. Afin, inmiddels heb ik een 3090 al een half jaartje en deze gaat deze week vervangen worden door de 4090 variant van deze 3070ti. Die software zal ik direct verwijderen zodra alles juist is geïnstalleerd.
Kaart is topkwaliteit maar de Gigabyte Software zou zo niet mogen worden uitgebracht. Heb deze kaart en ook mijn 4090 echt gekocht vanwege prestaties en looks.
Kaart is 5 sterren en de Gigabyte Software is nog niet 1 ster waard, vandaar 4sterren

Heb jij ook een Gigabyte AORUS GeForce RTX 3070 Ti MASTER 8G?