Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB Review
30 december 2023, laatste update op 30 december 2023, 388 views
Rapporteer
Product gekocht
De Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB combineert uitstekende koelprestaties met gebruiksgemak, wat het een ideale keuze maakt voor zowel ervaren pc-bouwers als beginners. Het stijlvolle ontwerp met aanpasbare RGB-verlichting is een mooie bonus, die zorgt voor een aantrekkelijke esthetiek in mijn pc-opstelling. Gebaseerd op mijn ervaringen sinds de aankoop in september 2023, zou ik dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, efficiënte en visueel aantrekkelijke koeloplossing voor hun PC.
Pluspunten
- Uitstekende koelprestaties
- Geweldige prijs-kwaliteitverhouding
- Erg mooie A-RGB
- Erg stil
Als een enthousiaste pc-bouwer en sim-enthusiast was ik op zoek naar een efficiënte en betrouwbare koeloplossing voor mijn Intel I10700 processor. Na wat onderzoek, besloot ik de Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB te kopen, samen met mijn NZXT H9 Flow case.
Koelprestaties:
De koelprestaties van de Liquid Freezer II zijn indrukwekkend. Bij passief gebruik (zoals browsen of lichte taken) blijven de CPU-temperaturen stabiel tussen de 28 en 32 graden Celsius. Dit is een uitstekende prestatie, gezien de gemiddelde omgevingstemperatuur. Tijdens intensievere sessies, zoals gamen, stijgen de temperaturen naar een heel acceptabele 50 tot 70 graden Celsius, afhankelijk van de game. Deze temperaturen zijn niet alleen veilig voor de lange termijn, maar laten ook ruimte voor eventuele overclocking.
Installatiegemak:
Het installatieproces van de Liquid Freezer II was verrassend eenvoudig. De instructies, online te vinden na het scannen van een QR-code, waren duidelijk en gemakkelijk te volgen. Het feit dat ik de koeler zonder veel moeite in mijn NZXT H9 Flow case kon installeren, spreekt boekdelen over het doordachte ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van het product.
Algemene indruk: