Uitmuntende koptelefoon met hoog draagcomfort en gunstige prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
kristalhelder geluid
ruimtelijk geluid
draagcomfort
Minpunten
krulkabel
stoffen opbergzak
Uitmuntende koptelefoon. Wat zit dat ding lekker. Je kan deze moeiteloos uren op hebben.
Geluid is heel evenwichtig en super ruimtelijk wat belangrijk is voor lange luistersessies.
Ik heb deze voor mijn synthesizer werk (hard en software) en afmixen. Beste hoofdtelefoon aankoop tot nu. Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.
Ondanks de hoge ingangsimpedantie, werkt deze -ook- uitstekend op mijn slimfoon, notebook en mijn Onkyo video/audio versterker.
Klein minpuntje...krulsnoer zit vaak in de weg. En een hardcase ipv zakje zou een verbetering zijn.
Hiernaast gebruik ik een Sennheiser (HD380Pro) uit de zelfde prijsklasse. Maar geluid en draagcomfort is veel beter van deze DT 770 Pro.
Mijn zoon heeft hem toevallig ook gekregen voor kerst, maar nadat we mijn remixes maar eens beluisterd hebben en het verschil hoorden tussen mijn Sony MDR-1A (48 ohm) en de DT 770 Pro (250 ohm), ben ik nog niet zo zeker van het kopen van een nieuwe koptelefoon...
De MDR-1A is niet helemaal zuiver in de mid/hoog frequenties, maar als het gaat om warm en laag is het appels met peren vergelijken.
Naarstig op zoek naar een vervanger, maar de 250 ohm versie gaat hem niet worden.
Ok... Die MDR-1A is wel inderdaad van een andere prijsklasse. Inderdaad :Appels en peren.
Zelf vind ik het laag heel prettig, niet overdreven. Maar een ander kan dat anders ervaren.
Is de door jouw beluisterde DT770 Pro geen fake? Die hebben opmerkelijke slechte weergave van -laag-
Voor meer info over fake DT770 Pro zie Reddit