Siemens iQ700 CM676G0S6 Review
22 december 2023, laatste update op 22 december 2023, 657 views
Rapporteer
Product gekocht
Ziet er goed uit. De oven functies zijn redelijk, maar niet te vergelijken met een echte oven. De magnetron ging al na drie jaar kapot. De garantie is slechts een magere twee jaar. Best weinig voor dat geld. De wifi functionaliteit hebben we twee keer gebruikt. Al met al bijzonder teleurstellend voor dat geld.
Pluspunten
- Kwalitatief goede materialen
- Luxe uitstraling
- Grote laadcapaciteit
Minpunten
- Grote luchtstroom
- Magnetronfunctie snel kapot
1 van 5 sterren (Waardeloos)
We hadden geen plaats in onze keuken (geen zin om te verbouwen) voor een oven en een magnetron, dus dan maar deze combi-oven aangeschaft.
Een losse oven is altijd beter, maar de ovenfuncties van dit produkt zijn OK. Wel is er tijdens het bereiden en tot soms wel tien minuten er na een continue harde, koude luchtstroom waar je niet in wilt gaan zitten. De ventilator is luid, voldoende storend bij een gesprek aan tafel.
Na 3 jaar en 4 maanden is de magnetronfunctie al (gezin van vier personen) stuk gegaan. De magnetronfunctionaliteit was vanaf het begin al niet denderend. Om een bord soep op te warmen had hij al vier minuten nodig op de maximale stand. Gelukkig is hij ruim dus deden we er drie borden tegelijk in op tien minuten zodat je toch samen kunt eten.
Garantie van slechts 2 jaar, wat ik beneden de maat vind voor wat het produkt kost. Benieuwd wat de reparatie gaat kosten.
Er zit ook een wifi functie op. Die duurt een eeuwigheid om in te stellen en wordt niet opgeslagen, dus na een stroomuitval kun je het weer opnieuw instellen. En de app biedt eigenlijk niks interessants. Misschien twee twee keer gebruikt.
Achteraf hadden we beter kunnen verbouwen vooor twee apparaten die ieder een ding goed kunnen en niet een duur apparaat die twee dingen matig kan.
Al met al bijzonder teleurstellend voor dat geld.