Motorola Moto G32, 4GB ram, 128GB opslag Grijs Review
13 december 2023, laatste update op 13 december 2023, 209 views
Rapporteer
Product gekocht
Voor relatief weinig geld een goede en up-to-date telefoon met voldoende power. En een snellader zodat je snel weer op 100% zit.
Pluspunten
- Goedkoop
- Goed scherm
- Android 13 (sinds 13 december 2023)
- Batterij gaat lang mee
- Snellader
Minpunten
- Te groot (hebben meeste telefoons)
- Hoesje nodig (hebben de meeste telefoons)
Omdat mijn Pixel 4a na 2 jaar in bezit geen ondersteuning meer had en mijn bankapps best wel belangrijk zijn moest ik over. Maar ik wil geen high end toestel en liefst een zo klein mogelijk toestel.
Deze Moto G32 doet alles wat mijn voorgaande phones ook konden, bellen, appen, beetje browsen, bankapps, DigiD, authenticatie en wat X. En veel apps die ik zelden gebruik als YT, en wat Linux en netwerk dingetjes.
Dat doet ie allemaal snel en prima. En heb nu ook de update naar Android 13. Hij viel me wel heel lang lastig met een suggestie van Motorola zelf maar ik wil die extra dingetjes niet. Die meldingen heb ik nu uit weten te zetten.
Dat de vingerscanner rechts in de aan/uitknop zit is wennen. Ik heb die liever achterop. Maar meerdere vingers en mijn duim ingelezen dus na een tijdje went dat wel. Maar optimaal vind ik het niet.
Ik vind ook altijd jammer dat ik nog een hoesje moet kopen voor een telefoon. Daardoor wordt die weer duurder en vooral groter in formaat. Maar gelukkig goed hoesje gevonden.
Nu na paar maanden vind ik het een prima telefoon maar irriteer ik me aan het formaat, ondanks dat ie maar iets groter is dan de Pixel 4a. Maar die Pixel was voor mij ook eigenlijk het formaat dat een telefoon maximaal mag hebben.