€ 26,49 bij bol

Trust GXT924W YBAR+ Review

6 december 2023, laatste update op 6 december 2023, 202 views Rapporteer
Product gekregen +1

Ik heb deze muis gekregen om te testen en was erg benieuwd of deze muis de goede verhalen waar zou maken.
Omdat ik al jaren een Trust muis gebruik was ik al positief over het merk.
Mijn eerste indruk was dat hij er mooi uitziet. De RGB-verlichting geven een leuk effect.

Pluspunten

• 60% gerecycled plastic
  • gevlochten draad

Minpunten

• Klein
  • Niet aanpasbaar qua gewicht
  • niet draadloos

3 van 5 sterren (Voldoende)
Na een tijdje de muis in gebruik te hebben merktte ik dat de muis toch tegenvalt. Hij valt, voor mijn mannenhanden, te klein uit waardoor hij niet fijn is in gebruik.

De reactiesnelheid wat genoemd wordt is prima, maar bij sommige games toch niet snel genoeg.
Iets wat ik niet verwacht had.

Ook jammer is dat er geen gewichten in kunnen voor een beter beweging. Dit was bij mijn oude muis wel zo en ik mistte dit al snel tijdens het testen.
De aanpasbare DPI en het effect ervan op het gamen heb ik eigenlijk weinig van gemerkt.

Ondanks dat de muis niet draadloos is, is het draad niet storend. Het is een speciaal gevlochten draad waardoor de muis, als je hem even los moet laten, op de plek blijft liggen. Wel zo fijn als je midden in een game bent.

Het instellen van de zij knoppen is wel fijn om je persoonlijke draai eraan te kunnen geven.

Wat fijn is om te weten is dat de Ybar+ uit 60% gerecycled plastic bestaat. Een hele mooie stap voor een bedrijf als Trust om producten uit gerecycled plastic te gaan produceren. Big thumbs up!! Ik was al fan van Trust, en door deze stap blijf ik ook zeker fan.

Conclusie. Voor een basis gamer zou dit prima zijn helaas past deze muis niet bij mij. Ik heb inmiddels mijn oude muis weer gepakt.

Heb jij ook een Trust GXT924W YBAR+?