€ 26,49 bij bol

Trust GXT924W YBAR+ Review

6 december 2023, laatste update op 6 december 2023, 135 views Rapporteer

Het is een gamemuis voor een redelijke prijs. Zelf heb ik eerdere goedkopere gamemuizen gehad en deze zijn niet te tippen aan de Trust GXT 924W. Een aanrader voor iedere gamer.

Pluspunten

• Snelheid instelbaar
  • Kleurrijk

Minpunten

• Iets te lange kabel

Ik heb deze muis mogen testen en mijn eerste indruk is: goede muis voor een mooie prijs. Zelf heb ik eerder ook een gamemuis gehad en ik merk wel het verschil met de Trust GXT 924W. De snelheid van de muis is in te stellen met één knop. Super handig, want tijdens het gamen hoef je niet aan je settings te zitten. Verder geeft de muis een mooie sfeer thuis met de lichtjes en dat vooral met kerst :). Ik kan hem zo aan de kerstboom hangen! Het is een lichte muis en dit is ook handig tijdens het gamen, zodat je ook geen last van je armen en vingers krijgt.

Een hele belangrijke toevoeging vind ik de 60% gerecycled plastic die de muis bevat. Ik hoop dat Trust hiermee verder gaat en in de toekomst meer van zulke producten uitbrengt.

Een nadeel vind ik de lange bedrading van de muis. Als het draadloos was, dan zou het een 5 sterren krijgen van mij!

Heb jij ook een Trust GXT924W YBAR+?