Trust GXT 714 RUYA Review
26 november 2023, laatste update op 26 november 2023, 104 views
Rapporteer
Direct na ontvangst testte ik de RUYA gaming chair. Het opzetten was eenvoudig, binnen 15 minuten was de stoel klaar. De verstelbare onderdelen en afneembare kussens bieden comfort, vooral geschikt voor mensen boven 1,70m. Minpunten zijn de verschuivende armsteunen en de snelle rolbeweging op gladde vloeren. Desondanks ben ik zeer tevreden met de stoel.
Pluspunten
- Eenvoudig en snel te monteren.
- Snel verstelbaar
- Afneembare kussens
Minpunten
- Armen glippen makkelijk weg bij de leuningen doordat deze niet vast te zetten is
Mijn persoonlijke ervaring met de RUYA gaming chair was gemengd, maar overwegend positief. Na de levering heb ik de stoel meteen in gebruik genomen. Het montageproces was verrassend eenvoudig en snel, wat een aangename verrassing was. Dit is vooral handig voor iemand die niet veel ervaring heeft met het in elkaar zetten van meubels.
Op het gebied van comfort scoorde de stoel goed, met name dankzij de verstelbaarheid. Ik kon de stoel gemakkelijk aanpassen aan mijn voorkeur, wat voor een prettige zitervaring zorgde. Dit is belangrijk voor iemand die langere tijd achter elkaar zit, zoals tijdens het gamen of werken.
De stoel leek het meest geschikt voor personen vanaf 1,7m. Het milieuvriendelijke aspect van het ontwerp is een mooi pluspunt, maar het is niet duidelijk in hoeverre dit het algehele ontwerp en de duurzaamheid van de stoel beïnvloedt.
Wat betreft de nadelen, de armsteunen konden niet vastgezet worden, wat soms irritant was. Ze verschoven makkelijk, vooral tijdens intensief gebruik. Ook de wieltjes rolden te soepel over mijn houten vloer, wat leidde tot een gebrek aan stabiliteit. Dit was vooral merkbaar als ik veel bewoog tijdens het spelen van games.
Al met al, hoewel de RUYA gaming chair een aantal goede kenmerken heeft zoals het comfort en de eenvoud van montage, waren er ook enkele minpunten die niet over het hoofd gezien kunnen worden. Voor mij persoonlijk waren de voordelen wel voldoende om over de nadelen heen te kijken, maar ik kan me voorstellen dat dit voor anderen een dealbreaker kan zijn. Wel zou ik zeggen dat hij de prijs waard is.