€ 674,99 bij Amazon.nl Marketplace

Motorola Edge 40 Pro Zwart Review

25 november 2023, laatste update op 25 november 2023, 664 views Rapporteer
Product gekocht 0

In het begin veel problemen met accuduur gehad. Maar ik vermoed dat de software nog aan het leren was, want nu (na 3-4 weken gebruik) is de accuduur beter dan verwacht.
Rest van het toestel is wat je mag verwachten van de specificaties en verkoopprijs (= heel fijn).

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • laadt heel snel op
  • maakt goede foto's bij weinig licht

Minpunten

• accu leek niet lang mee te gaan

Toen ik deze telefoon ca. 1,5 maand geleden kocht, was ik erg teleurgesteld in de accu. Hij verbruikte namelijk 10% per uur, zelfs/vooral als hij niet in gebruik was. Allerlei aanpassingen in de instellingen hielpen niets. Toen heb ik een vervangend toestel gekregen, en daar leek de accu wel wat beter van, hoewel hij niet zo lang mee ging als mijn oude Samsung...
Echter, nu na 3-4 weken, is er een hele omslag. De accu houdt het nu ruim 24u vol, zelfs bij redelijk intensief gebruik (facebooken, gamen en films casten). En hij is echt in een half uur weer helemaal opgeladen.
Rest van het toestel is wat je mag verwachten van de specificaties en verkoopprijs.

Heb jij ook een Motorola Edge 40 Pro Zwart?

Hoi, nog steeds tevreden met dit toestel?

Gebruik je een alternatieve launcher of de stock Motorola launcher ?
Hoi,
Ik ben in het algemeen nog tevreden, maar de accuduur is wisselend. Soms wordt het toestel plots warm en slurpt hij de accu leeg (ben er nog steeds niet achter waardoor), maar andere dagen houdt hij het wel goed vol.
Ik gebruik de standaard launcher.