Trust GXT924W YBAR+ Review
24 november 2023, laatste update op 24 november 2023, 61 views
Rapporteer
Het is een fijne, mooie en leuke muis om mee te gamen. Voelt wel wat 'plasticky' en licht aan, maar dat gaat zeker niet ten kosten van de performance. En dat voor deze prijs!
Pluspunten
- Personaliseerbaar RGB
- Snel switchen van DPI
- Custom macro's
Ik heb deze muis mogen testen en heb in drie weken gebruik een goede indruk gekregen van de muis.
Ik merkte bij het uitpakken van de muis al snel dat hij erg licht is, wat voor veel gamers goed is, maar ik vond hem wel erg goedkoop aanvoelen hierdoor. Bij het aansluiten heb ik vervolgens meteen de software gedownload en de knopjes allemaal een functie gegeven die goed voor mij werkt. Daarnaast natuurlijk ook even door alle RGB opties heen gegaan en een leuke functie uitgekozen!
De aanpasbare DPI is erg fijn, lekker snel switchen. Ook super dat je in de software kunt instellen tussen welke DPI waarden je wilt switchen en welke kleur licht hierbij hoort. Je ziet dan aan je muis meteen op welke DPI stand hij staat. Daarnaast was het aanpassen voor mij ook wel erg nodig, want de DPI stond extreem hoog out of the box.
Al met al ben ik erg tevreden over de muis, zeker voor deze prijs. Natuurlijk ook nog leuk dat hij voor het grootste deel uit gerecycled plastic bestaat, erg fijn dat de duurzamere opties ook steeds betaalbaarder worden.