€ 319,99 bij Amazon.nl Marketplace

Samsung Galaxy A52s 5G, 6GB, 128GB opslag Zwart Review

23 november 2023, laatste update op 23 november 2023, 144 views Rapporteer

Mijn eerste A serie smatphone ipv S serie. En dat bevalt erg goed.

Pluspunten

• Erg robuust
  • Batterij gaat lang mee
  • Snel
  • Prijs-kwaliteit

Minpunten

• Alle samsung UI shit

Mijn werk en prive smartphone. Normaal altijd een S maar nu voor het eerst een A serie.
Voornaamste drijfveer was voor mij support tot eind 2025 en de lagere prijs. Na veel recensies gelezen te hebben (oa tweakers, maar ook andere) kwam ik uit bij dit toestel.

Heb de telefoon nu ongeveer 12 maanden. Aanschafprijs was 349 Euro. En ben er uitermate tevreden over.

Snelheid
Voor mijn werk wordt er allerlei beveiligings software op gezet. Ook office365, Teams, Outlook en Onedrive werkt super goed en snel genoeg. Ook met grote presentaties, camera in teams meetings etc. Dus geen zorgen hier.

Kwaliteit:
Ziet er goed uit, scherm is niet te groot en heeft al heel wat dingen overleefd.
Ik gebruik de telefoon ook als navigator (Google Maps) in een houder op mijn racefiets. Daar is hij al 2 keer uitgevallen. En de telefoon heeft dit allemaal overleefd (heb natuurlijk wel een screenprotector van glas en hoesje).

Samsung shit
Dit vind ik echt niets, dus heb het er proberen af te halen, alles in een apart mapje, en weg ermee. Kost wel even wat configuratie, maar het is het mij wel waard.

Overige functies
Foto's, video's, camera, opladen, sensor, interface met auto (Tesla) werken allemaal meer dan goed voor mij en de kwaliteit is goed. Het zenuwachtige notificatie LEDje mis ik helmaal niet :)

Heb jij ook een Samsung Galaxy A52s 5G, 6GB, 128GB opslag Zwart?