Flitsmeister Two Review

20 november 2023, laatste update op 20 november 2023, 314 views Rapporteer
Product gekregen 0

LET OP!! - GEEN FABRIEKSGARANTIE OP NIEUWE FLITSMEISTER TWO!!! Opgelicht voor €89,-

Pluspunten

• Als het schermpje zichtbaar zou zijn, is het mogelijk een handig ding..
  • Hij is mooi klein.
  • Houdertje is inbegrepen

Minpunten

• Scherm heeft geen kleur na verwijderen beschermfolie
  • Scherm is vrijwel niet zichtbaar
  • Communicatie met FlitsMeister zeer moeizaam
  • Opgelicht doordat fabrieksgarantie niet word nagekomen
  • Nieuwe FM Two dus niet bruikbaar
  • Geen normale klantenservice

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Van een goede vriend een nieuwe FM Two gekregen van €89,- Deze is in een impuls gekocht bij de BCC. De FM two uitgepakt en het abonnement geactiveerd. Direct een fabrieksfout in het scherm ontdekt, scherm valt weg als ik het beschermfolie verwijder. FM geeft aan dat dit een fabrieksfout is echter weigert BCC het nieuwe apparaat 4 dagen na het uitpakken om te ruilen, omdat de bon ontbreekt. Deze bon kan mijn vriend niet opvragen omdat de BCC failliet is.. FM wenst niet mee te denken, fabrieksfout of niet, vette pech, €90,- weg.. DE WETTELIJK VERPLICHTE FABRIEKSGARANTIE geldt kennelijk niet bij Flitsmeister.. De situatie is inmidddels knap ongemakkelijk geworden.. Mijn vriend gaf zo'n duur cadeau omdat hij wist dat ik een FM wilde en neemt me nu kwalijk dat hij is gescamd voor €90,- door Flismeister

Heb jij ook een Flitsmeister Two?

Tsja kan gebeuren, wellicht een beetje flauw vanuit FM. Maar volgens mij was het algemeen bekend dat kopen bij een failliete BCC risico’s met zich meeneemt.
Dit zou ook een shopreview moeten zijn, ipv een product review. Behalve als je dus wel hebt kunnen aantonen wanneer het product gekocht is, dan pas ligt er een verplichting bij Flitsmeister
Flitsmeister had dus gewoon prima haar verantwoordelijkheid KUNNEN nemen -en het Chinees geproduceerde goedkope kastje kunnen vervangen voor een nieuwe.

Ik neem aan dat het ding een serienummer heeft en dat ze prima de herkomst kunnen achterhalen. De werkelijk vervangingskosten voor deze prul zijn erg laag voor Flitsmeister zelf.

Jammer hoor Flitsmeister!

Nou ja, de App zelf is de laatste tijd ook steeds minder goed aan het worden. Dan kan dit er ook nog wel bij.