€ 351,99 bij NBB.com

MSI MEG Prospect 700R Review

Ikjuh
15 november 2023, laatste update op 15 november 2023, 234 views Product gekocht

MSI MEG Prospect 700R

Ik ben dit keer voor all in gegaan, dit is wat ik zocht in behuizing en MSI had dit. Het was wel even een aanschaf, maar alles wat ik wou in een case zat hier wel er op. :) wat ik wel jammer vond dat er geen duidelijke omschrijving was welke kabels waar in moesten, dat was een beetje onderzoeken. voor de rest zeker geen minpunten voor deze case.

Pluspunten

• Goede kwaliteit
  • mooie behuizing
  • goed veel ruimte
  • stille fans

Minpunten

• prijzig

Wat een mooie case!!!! Ik stond te popelen om mijn nieuwe hardware hier in te bouwen. Toen dat zover was, was dit ook best wel makkelijk! Je hebt veel werkruimte om het spul in te bouwen. dit komt mede doordat je alles los van elkaar kan halen zodat je nog meer ruimte hebt. ik vond dit echt een super ervaring. ook heb je in de case genoeg opberg ruimte om alles netjes weg te werken. Al met al is het makkelijk om alles los te maken en weer terug te plaatsen.

Je merkt in dit geval wel dat je nu wat meer geld kwijt bent maar daar ook echt wel kwaliteit voor koopt. alles ziet er goed uit en loopt goed. En de touch screen is gewoon een fancy ding die lekker makkelijk is te gebruiken. :)

Heb jij ook een MSI MEG Prospect 700R?

Is dit het enige lichtpunt op je zolderkamer? ;)