Brother HL-L2350DW Review

J-P
12 november 2023, laatste update op 12 november 2023, 735 views Rapporteer

Ik heb deze printer nu iets langer dan een half jaar, en hij bevalt zo goed dat ik wel een review moest schrijven.

In mijn ogen doet deze printer exact wat een printer moet doen (mits je geen kleuren hoeft te printen)
Hij is niet te duur
Hij is compact
Je verbind zeer eenvoudig vanaf Windows en Android met de printer
Laser printer, dus geen last van uitgedroogde cartridges etc
De prints zijn scherp en hebben genoeg contrast
Geen smerige HP truckjes met de cartridges

Pluspunten

• Eenvoud in gebruik
  • Native printen vanaf Android
  • Dankzij standby altijd klaar om te printen
  • cartridges van andere leveranciers worden gewoon geaccepteerd
  • Prijs

Minpunten

• Invoer van lang complex wifi wachtwoord kan moeizaam zijn

Hij is niet te duur
Hij is compact
Je verbind zeer eenvoudig vanaf Windows en Android met de printer
Laser printer, dus geen last van uitgedroogde cartridges etc
De prints zijn scherp en hebben genoeg contrast

Ik wilde een laserprinter omdat we niet heel veel printen, en dus geen inkjet cartridges wil die kunnen uitdrogen. Sowieso vind ik laserprinters veel fijner dan inkjet.

Je kan dus eenvoudig direct vanaf een Android telefoon printen. Je hoeft daarvoor geen app oid te installeren, je zoekt de printer en als deze op hetzelfde wifi netwerk zit dan kan je meteen beginnen met printen.
Ik heb printen niet met een iPhone getest, maar ik vermoed dat die werking vergelijkbaar is.

Bij printers zoals HP worden cartridges van andere leveranciers door software geblokkeerd, dat is gelukkig niet het geval bij Brother. Je kan gewoon bij alternatieve diensten laser cartridges kopen en die gebruiken in de printer.

Als ik toch één nadeel moet noemen, bij de initiele setup moet je de printer verbinden met je wifi netwerk. En dat moet je doen met een enkele regel LCD schermpje. Maar dat doe je als het goed is maar één keer.

Al bij al dus een absolute aanrader voor een printer.
Zeker als je alleen maar zwart/wit print zou ik niet meer weten waarom je een inkjet zou kopen.

Heb jij ook een Brother HL-L2350DW?