Jabra Elite 4 Active (Zwart) Review

11 november 2023, laatste update op 27 maart 2024, 463 views Rapporteer

Ik heb in het begin heel erg moeten wennen aan draadloze in-ears. Gestart met eenvoudige Chinese modellen heb ik begin dit jaar de Jabra Elite 3 aangeschaft. Die bevallen uitstekend en ik ging op zoek naar een 2e set.
Even speelde door mijn hoofd om voor de Google buds pro te gaan ivm mijn Pixel telefoon. Geluid is in principe het belangrijkste en de Jabra's scoren in ieder geval niet verkeerd. Dit keer voor ANC en waterdicht gegaan om ook buiten te kunnen dragen.

Pluspunten

• Geluid muziek en telefoon
  • Pasvorm
  • IP57
  • Controles Jabra App
  • ANC

Minpunten

• Geen multipoint
  • niet draadloos laden

Geluidskwaliteit

Wat beter dan gemiddeld en desgewenst met de App naar voorkeur af te stemmen.

Active Noise Canceling

Het geluid van een boorhamer werk je absoluut niet weg. Bijgeluiden of het geluid van schuurmachine werkzaamheden in de straat worden naar een aanvaardbaar niveau teruggebracht of hoor je niet meer.
Vanochtend tijdens stofzuigen was het hinderlijke geluid flink teruggeschroefd. Uitgezet om het verschil te horen en daarna weer ingeschakeld.
Kortom de moeite waard.

Pasvorm

Voor ieder oor ligt dit waarschijnlijk anders, maar ik draai ze strak in het oor en dan sluiten ze goed af en zitten ze stevig vast. Had met de Elite 3 doppen al goede ervaringen opgedaan.

Performance

Dikke 7 misschien een 7.5 en mede gelet op de prijs zijn deze in-ears een goede investering.

Heb jij ook een Jabra Elite 4 Active (Zwart)?

Cannot recall when I took delivery of my Jabra Elite 85T pair but my big complaint was about the ease with which, at least, one of them would "leap" out of my ear canal. That is, until I, too discovered the benefit of "twisting" each earbud after inserting each. Thank you for confirming the action.
I can shake my head. Never lose them.