Soundcore Liberty 3 Pro (Grijs, Zilver) Review
7 november 2023, laatste update op 7 november 2023, 310 views
Rapporteer
Product gekocht
Relatief onbekend, maar scoort op elk vlak een uitstekende score. Zonder ergens een steek te laten vallen. Beste all-round in-ear hoofdtelefoon. Zeker gezien de huidige nieuwprijs.
Pluspunten
- Bouwkwaliteit
- Compleetheid opzetstukken
- Balans in geluidsweergave
- Verstaanbaarheid microfoon
- Robuustheid
- Equalizer te calibreren door App aan gehoorgang
- Prijs: minimaal 50% goedkoper als bekende merken
De bekende merken hadden allemaal op een (aantal) punten voor mij te negatieve bevindingen om tot aanschaffen over te gaan. Sony deed alles goed tot uitstekend, maar past niet lekker in mijn oren. Ook is de aanschafprijs van niet te rechtvaardigen.
Deze Soundcore pasten veel beter in mijn oren. Worden geleverd met diverse opzetstukjes om helemaal passend te krijgen voor ieder zijn oren.
Tot mijn verbazing is de App echt een uitkomst om het geluid naar een nog hoger plan te tillen. De equalizer wordt als het ware gekalibreerd aan je gehoorgang. Hierdoor vind ik ze zelfs beter klinken als de Sony's. En dat voor ongeveer 1/3e van de prijs!
Grote aanrader. Na aanschaf merkte ik pas hoe vaak ik ze ging gebruiken. Gewoon omdat ze altijd lekker werken zonder over na te hoeven denken. Geweldig verlengstuk van de bruikbaarheid van een telefoon of laptop.