€ 339,95 bij Azerty

LOQED Touch Smart Lock Review

6 november 2023, laatste update op 6 november 2023, 184 views Rapporteer
Product geleend 0

Degelijk en goed slot, veilig en makkelijk in gebruik

Pluspunten

• Degelijk design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

• Maakt wel wat geluid
  • Pincode invoer omslachtig

Ons hele huis is al smart, maar het enige wat nog ontbrak was een slim slot. Ik heb het Loqed Toch Smart Lock mogen testen en ik ben positief over het slot.

Het slot monteren in een half uurtje is wel krap, maar het is wel goed te doen, zeker met de stap-voor-stap video beschrijving. De schroefjes die erbij zaten voor het bedienpaneeltje waren te kort en de wat langere schroeven waren te lang.

Het slot en beslag zelf ziet er degelijk en strak uit, het maakt wel wat lawaai bij het openen en sluiten, maar we ervaren dat niet als storend of hinderlijk.

Het installeren en inrichten van de app is ook makkelijk. Je kan in de app verschillende dingen instellen zoals een tijdelijk pincode, tijdstippen waarop iemand evt. de woning kan binnenkomen en het vergrendelen en ontgrendelen van het slot.

De Pincode invoeren op het slot is wat omslachtiger en ook, afhankelijk van de deur, wat lastiger te lezen. Omdat het slot wat dieper en onder de deurklink zit is de pincode niet altijd goed te lezen. We hebben een aantal personen in de omgeving een pincode toegekend en allen kwamen met dezelfde feedback, lastig te lezen en omslachtig invoeren van de code.

Samenvattend, degelijk en goed slot, veilig en makkelijk in gebruik. Ook goed te integreren in huis automatisering zoals HomeAssistant.

Heb jij ook een LOQED Touch Smart Lock?