Apple iPhone 15 Pro, 128GB Naturel Titanium Review
4 november 2023, laatste update op 4 november 2023, 832 views
Rapporteer
Product gekocht
Het scherm van deze iPhone 15 Pro is toch wel wat me direct is opgevallen. Heel vloeiend, heldere kleuren. Alles ziet er scherp en netjes uit. Ook de camera van de telefoon kan je prachtige foto’s en video’s mee maken.
De prijs is wat aan de hoge kant, maar door de hoge restwaarde van Apple producten is deze prijs naar mijn mening gerechtvaardigd. Over een aantal jaar is deze telefoon ondanks zijn ouderdom nog steeds redelijk wat geld waard.
Ik gebruik al langer iPhones en het overzetten van je data gaat snel en vlekkeloos. Ook daarin weer een enorm pluspunt van iPhone. Het lijkt (qua configuratie / gegevens op de telefoon) bijna alsof je oude iPhone met een andere behuizing in handen hebt.
Pluspunten
- Voelt prettig in de hand
- USB-C oplaadpoort
- Fantastisch scherm
- Hoge restwaarde
Ook USB-C is erg handig, als je buitens huis bent heb je aan 1 kabel genoeg voor je MacBook, iPhone en iPad. Het opladen gaat naar mijn mening redelijk vlot met een 20W Apple charger. Tuurlijk kan het sneller, maar in een relatief korte tijd kan je de telefoon behoorlijk wat extra batterijlading geven. Ik stoor me niet aan de 'beperkte' snellaadsnelheid.