ASUS ZenBook 14 OLED UX3402VA-KM157W Review
30 oktober 2023, laatste update op 30 oktober 2023, 2.634 views
Rapporteer
Product geleend
De Zenbook 14 is een uitermate geschikte laptop die voor een ieder wat wils heeft.
Pluspunten
- Ontwerp
- OLED Scherm
- Lange batterijduur
- MIC Noise-canceling
Minpunten
- Openen van laptop
- Uit/aan knop
Na enkele weken van intensief gebruik van de ASUS Zenbook 14 OLED, ben ik enthousiast om hierover te schrijven. Deze laptop heeft een aantal aantrekkelijke eigenschappen, maar ook zijn irritaties die je zeker niet moet vergeten.
Laten we beginnen met de pluspunten van deze Zenbook. De opslagruimte van 1TB is ruim voldoende voor de meeste gebruikers. In deze moderne tijd, waarin we veel gebruikmaken van online cloudopslag, is de beperkte interne opslag minder een zorg. Dit geeft je voldoende ruimte voor je bestanden en programma's, zonder je zorgen te hoeven maken over het tekort aan opslag.
Het OLED Scherm brengt een nieuwe extra dementie bij je thuis, ik heb nog nooit zo vaak bewust gezocht naar natuur films. Door het scherm krijg je wel echt even de maximale beleving.
Het scharnier dat de laptop tot 180 graden kan openen. Dit maakt de Zenbook 14 ideaal voor gebruik in bed of op de bank. Je kunt het scherm gewoon vlak leggen en comfortabel werken of ontspannen zonder veel gedoe. Waar je dus ook zit, ligt, of staat maakt het niet uit.
De echte minpunten van deze laptop zijn eerlijk gezegd niet zo te noemen. Eerder zou ik het persoonlijke irritaties benoemen. Het probleem met de aan/uit-knop bijvoorbeeld; soms is het moeilijk te voelen of de laptop daadwerkelijk aan- of uitgaat. Het is een klein ongemak omdat je in afwachting bent van wat er gaat gebeuren.
De behuizing van de laptop kan ook lastig zijn om met één hand te openen, hoewel dit niet echt een dealbreaker is. Maar meer iets persoonlijks wat irriteert.
Met deze punten is de ASUS Zenbook zeker een aantrekkelijke keuze. Dus, als je op zoek bent naar een laptop die zowel flexibel als krachtig is, is de Zenbook het overwegen waard.