Apple iPhone 13 Pro Max, 128GB opslag Zilver Review

27 oktober 2023, laatste update op 27 oktober 2023, 360 views Rapporteer

Na 2 jaar gebruik nog altijd als nieuw. Ik heb nog nooit gehad dat ik na 2 jaar nog niet uitgekeken was op een telefoon en dat ik deze nog een jaar zou gaan gebruiken, dat is bij deze wel het geval. De batterijduur is ongekend en na 2 jaar gebruik nog altijd op 89% capaciteit. Super!

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Batterijduur
  • Camera kwaliteit
  • Snelheid
  • Gebruiksgemak
  • Gebruiksduur (WOW)

Minpunten

• Prijs
  • Meer van hetzelfde
  • Glad in de hand

Ik heb al een tijd geen iphone meer gehad en liep al een aantal jaar met verschillende android toestellen rond. Ik kon elke keer niet wachten tot de 2 jaren waren verstreken om een nieuw toestel uit te mogen zoeken (lees: kopen). IVM gemak door apps op werk toch maar de beslissing gemaakt om voor een iphone te gaan.

Ik koos inmiddels 2 jaar geleden voor de iphone 13 pro max. Ze beloofden een uitstekende batterijduur en een goede camera. Ik kan jullie vertellen dat het nog beter was in de praktijk dan in de beloftes. De eerste telefoon waar ik een volle dag gebruik van kon maken en nog altijd aan het eind van de dag 30%+ batterijduur over had... SUPER.

Dit is de eerste telefoon welke ik ook een derde jaar ga gebruiken, gezien het nog perfect werkt. De prijs is hoog, maar als je er zo lang mee kan doen is deze ook gerechtvaardigd. Foto's zien er altijd goed uit en eerlijk gezegd heb ik nog geen reden kunnen vinden om te upgraden naar de inmiddels 15e versie.

Al met al een top aankoop, en anno 2023 nog altijd aan te raden mocht je hem voor een zacht prijsje kunnen krijgen!

Heb jij ook een Apple iPhone 13 Pro Max, 128GB opslag Zilver?