€ 135,- bij bol Plaza

eufy Video Doorbell (Battery-Powered) Review

26 oktober 2023, laatste update op 27 oktober 2023, 1.067 views Rapporteer
Product gekocht 0

alleen maar problemen met accu ondanks trafo volgens specificatie na reset na 30 minuten offline
ik zou deze zeker niet meer kopen

Pluspunten

• duidelijk beeld
  • snel reactie

Minpunten

• elke keer ofline
  • ondanks trafo steeds accuprobleem
  • slechte service eufy wacht al tijden op een oplossing
  • zo deze zeker niet meer kopen

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een eufy Video Doorbell (Battery-Powered)?

Waar heb je hem zelf aangeschaft? Rechtstreeks via Eufy of via een andere verkoper? wellicht dat je daarmee moet schakelen.
Jammer dat de review enkel een klaagzang is en verder weinig onderbouwing over het geen je tegen aan loopt en het geen je toch als positief ervaart."
Ik heb de deurbel al een heel aantal jaren en ben er nog steeds heel positief over
hoezo waar heb ik hem aangeschaft ? wat een belachelijke vraag.
en de klaagzang klopt het is een waardeloos product.

ik geef alleen maar aan wat ik van de eufy video deurbel vind....

Niet om verantwoording af te leggen !!

niet ik maar Eufy zou de problemen op moeten lossen! !!
Jammer dat je dit niet sportief op pakt. Echter een review zonder onderbouwing is geen review, wil je deze wat uitgebreider maken zodat andere gebruikers hier wellicht rekening mee kunnen houden wanneer ze een zelfde product willen aanschaffen?
precies dat bedoel ik
niet aanschaffen deze video bel
Ik heb cezelfde Eufycam. Wat ik reuze onhandig vind is dat het na aanbellen lang duurt voordat je de melding op je telefoonapp ontvangt. De gemiddelde pakketbezorger is dan al lang weer vertrokken met de melding dat je niet thuis was. Eigenlijk kan je alleen achteraf terugkijken naar eerdere meldingen. Dit geldt trouwens ook voor de Eufy beveiligings camera.
Sorry, maar zo beknopt is eigenlijk geen review.
- Geef duidelijk aan wat je zelf hebt gedaan om zaken op te lossen (roep desnoods hulp in op het forum, bel/mail de leverancier etc),
- Lees je nederlands even na en
- Onderbouw je bevindingen (zoals door sjtienuh ook opgemerkt).

En wellicht het meest interessant: Waarom ben je bij de EUFY terecht gekomen? Wat heeft je doen besluiten om juist deze slimme deurbel te kopen.

Het hoeft overigens geen 300-pagina dikke roman te zijn, maar 1 á 2 zinnen per onderwerp/aspect is wel het minimale.
ik geef alleen maar aan wat ik van de eufy video deurbel vind....

.Niet om verantwoording af te leggen !!
Dit lijkt alleen maar een review om te klagen omdat het niet werkt. En zo te lezen zit je nog midden in je proces om het op te lossen. Heb je al eens op GoT hulp gezocht? Of al met de verkoper contact gehad of je product misschien defect is?
ik geef alleen maar aan wat ik van de eufy video deurbel vind....

Niet om verantwoording af te leggen !!

niet ik maar Eufy zou de problemen op moeten lossen
Ik heb sinds een paar maanden ook dezelfde eufy deurbel in bezit.
Waarbij deze over het algemeen goed werkt, de beeld en geluidskwaliteit is echt wel goed en ook het beperken van gebied waarin deze meldingen geeft, echter duurt het soms het net te lang om connectie te maken met de deurbel om te kunnen reageren.
Daarnaast heb ik exact dezelfde problemen dat hij al 2x uitgevallen is terwijl deze aan de beltrafo gekoppeld zit. Hij komt weer online nadat ik m via de usb even aansluit. Ik heb al van alles geprobeerd maar heeft niks met slechte contacten te maken. Ik heb m nu net een week op de batterij gelaten zonder trafo en doet t nog. Over een langere tijd moet nog uitwijzen of t ook zo blijft.
Hoeveel volt geeft jouw trafo? Is dit de standaard trafo? of eentje speciaal voor de eufy?
Ik gebruik hem zelf standaard op de accu
volgen de specificatie van eufy
eufy leverd en verkoopt helaas geen trafo

EMAT beltrafo 8V 12V 24V - 8VA AC

en getest
Adapter voor Ring, Eufy, Nest & EKEN video deurbel 18V
met vermelding
Deze adapter is geschikt voor elke video deurbel waar in de specificaties is geschreven dat deze op een 18V deurbeltransformator kan worden aangesloten. Voorbeelden zijn de Cless en Eufy deurbellen.

naar het schijnt werkt Eufy al tijden aan een update !

groeten antoon

[Reactie gewijzigd door antoon53 op 22 juli 2024 19:20]

heb sinds paar dagen de eufy deurbel en werkt heel goed , heb wel het probleem met dezelfde trafo die jij hebt .ook gekocht de EMAT beltrafo 8V 12V 24V - 8VA AC , die dus schijnbaar te zwak is.
bij het aansluiten kreeg ik groen stekker icoontje en dag later de batterij icoon en laad niet op , zit nog wel op 94% maar nu afwachten of hij oplaad.
als ik de stop van de meterkast x aan en uit zet dan staat het stekker icoon er weer voor een dag en is erna weer weg

de specificatie van eufy zijn 24v en minimaal 10va en beste is 30va
Eufy specs 18-24 vac and 30 VA

heb contact gehad met eufy en kreeg meteen bericht , ai bot als het goed is.

I understand that you're seeing a battery icon on your eufy doorbell battery 2k instead of the green plug icon. This can happen sometimes and it's not necessarily a problem. The green plug icon indicates that the doorbell is hardwired and receiving power from the transformer. The battery icon, on the other hand, indicates that the doorbell is operating on battery power. Since you have it wired with a 24v transformer, it should ideally show the green plug icon. However, it's possible that the doorbell might have switched to battery power temporarily due to some reasons like a power fluctuation.

[Reactie gewijzigd door frog op 22 juli 2024 19:20]

dank je ik ga een andere trafo proberen
heb gister geprobeerd om zoveel mogelijk de live camera te gebruiken zodat de batterij vlugger leeg ging en bij 89% kwam er weer een groen stekker icoontje erbij te staan.
uren later kwam het batterij icoontje weer maar wel met 94% , dus hij laad gewoon op.
de trafo werkt , misschien hoort het niet helemaal zoals het moet maar op deze manier is wel het beste voor de batterij dan alleen maar opladen of continu op stroom.
ook hier lijkt het te werken met zwaardere trafo18-24 vac and 30 VA.
zou fijn zijn als eufy het op hun specificatie aan past .

maar het werkt na weken uitproberen