MSI PRO Z790-P WIFI Review
10 oktober 2023, laatste update op 10 oktober 2023, 440 views
Rapporteer
Product gekocht
De MSI PRO Z790-P WIFI biedt uitstekende prestaties en stabiliteit voor zijn prijs van 209 euro. De gebruiksvriendelijke BIOS maakt aanpassingen gemakkelijk, hoewel de wifi-antenne poort op een onhandige positie staat. Over het algemeen een solide keuze voor wie op zoek is naar betaalbare kwaliteit.
Pluspunten
- Veel voor je geld
- Werkt stabiel
- BIOS is gebruiksvriendelijk
- Genoeg ruimte voor mijn NZXT AIO Cooler
Minpunten
- Wifi antenne poort staat op een rare positie
Ik heb onlangs de MSI PRO Z790-P WIFI moederbord gekocht voor 209 euro op Megekko. Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop.
Een van de grootste pluspunten van dit moederbord is de prijs-kwaliteitverhouding. Voor 209 euro kreeg ik veel waar voor mijn geld. Het moederbord presteert stabiel en betrouwbaar, wat voor mij erg belangrijk is, vooral omdat ik het gebruik voor gamen en andere intensieve taken. Ik was ook aangenaam verrast door de gebruiksvriendelijkheid van de BIOS. Zelfs als niet-technisch persoon vond ik het gemakkelijk om instellingen aan te passen en het moederbord naar mijn wens te configureren.
Echter, er is één ding dat me een beetje stoorde: de wifi-antenne poort staat op een rare positie. Het was wat lastig om de antenne aan te sluiten vanwege deze onhandige plaatsing. Het is geen dealbreaker, maar het maakte de installatie iets minder soepel dan gehoopt.
Al met al, als je op zoek bent naar een betaalbaar moederbord dat goede prestaties levert en gemakkelijk te gebruiken is, dan is de MSI PRO Z790-P WIFI zeker het overwegen waard. Het is een solide keuze voor mensen die niet willen inleveren op kwaliteit, maar ook op hun budget moeten letten.