Samsung Galaxy Z Flip5, 512GB Grijs Review
Een fijne apparaat met slechte software
Pluspunten
Kwaliteit spat ervan af Fijne scherm wat buiten goed afleesbaar is Genoeg opslagruimte Lekker vlot Batterij is bij normaal gebruik ruim voldoende
Minpunten
Opladen gaat niet snel OneUI zit knullig in elkaar Coverscherm werkt net niet helemaal lekker Prijs
Ik heb de Flip5 gekocht vanwege de T-Mobile (nog net voor OOOOdiDooo migratie) promotie. Dat is ook wat mij betreft de waarde van dit toestel.
Komende van Oppo Reno 10x Zoom heb ik de volgende ervaren:
- Mijn Oppo laadt veel sneller op!
- ColorOs werkte toch een stuk fijner dan OneUI. Samsung bloat is erger dan Oppo bloat.
- Ik had gewoon een volledig scherm. Geen notch of punchhole. Lekker uitschuifbaar camera. Jammer dat ze dit niet meer maken.
- Geen uitstekende achter camera's of eilanden. Persoonlijk vind ik dat het tegenwoordig allemaal is doorgeslagen. Ik wil wel een smartphone en geen Canon in mijn zak.
- Het coverscherm probeer ik meer te gebruiken, maar het toch net iets te klein en in veel gevallen moet ik mijn telefoon toch openklappen om door te kunnen gaan.
- Mijn Oppo heeft 5x optische zoom.
Maar wat is het voordeel van de Flip5?
- Je kan hem dicht flippen en daardoor past het lekker in je zak! Dit is eigenlijk de reden voor mij geweest. Mijn Oppo was toch een beetje te groot.
- De vormgeving is strak en functioneel.
- Het toestel zit stevig in elkaar en het mechanisme werkt soepel.
- Binnen scherm wordt heel fel waardoor het makkelijk af te lezen is buiten in de zon.
- Draadloos laden i.c.m. EV's
- Camera kwaliteit is beter dan mijn Oppo m.b.t. foto detail
- Updatebeleid hopelijk beter dan Oppo
Komende van Oppo Reno 10x Zoom heb ik de volgende ervaren:
- Mijn Oppo laadt veel sneller op!
- Mijn Oppo heeft 5x optische zoom.
Maar wat is het voordeel van de Flip5?
- De vormgeving is strak en functioneel.
- Het toestel zit stevig in elkaar en het mechanisme werkt soepel.
- Draadloos laden i.c.m. EV's
- Camera kwaliteit is beter dan mijn Oppo m.b.t. foto detail
- Updatebeleid hopelijk beter dan Oppo
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een Samsung Galaxy Z Flip5, 512GB Grijs?