Blackview BV9800 Pro Zwart Review
1 oktober 2023, laatste update op 1 oktober 2023, 449 views
Rapporteer
Product gekocht
Zie uitgebreidere toelichting
Pluspunten
- waterdicht (bewezen)
- Zwaar model, stevig
Minpunten
- onstabiele verbindingen
- niet onbreekbaar
- hardware problematisch
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Vanaf het begin af aan problemen gehad met dit toestel. Heb het nu een kleine 3 jaar. Binnen eerste paar maanden reageerde het scherm al niet meer, los contact. Daarnaast verliest de telefoon consequent contact met bluetooth en wifi, terwijl andere apparatuur op onze netwerken verbonden blijft (netwerkadapter problemen oid, nooit opgelost). Na 1,5 jaar bleven opeens de volumeknoppen vastzitten, weer een reparatie "valschade"... op een rugged phone? Terwijl de commercials het onbreekbare karakter van de telefoon promoten. Nu de garantie verlopen is reageert weer het scherm slecht. Bovendien valt, wanneer ik de telefoon plat leg, het geluid volledig weg of wordt zachter. Hij is wel waterdicht, dat geef ik ze na. Heb de telefoon meermaals in m'n aquariums laten vallen en hij werkt gewoon nog zoals daarvoor. Hij is wel ook lekker zwaar en is daarmee voor dames zeker een bruikbaar verborgen wapen. De accu ging na aankoop best lang mee, zeker een paar dagen. Inmiddels trek ik hem sochtends om 7:00uur van de lader af en is hij om 19:00uur nog maar 10%. Geen goede levensduur op de accu. 3/10 do not recommend.