De kaart zelf in de witte uitvoering is 1 van de mooiste videokaarten die ik heb gezien toen ik hem in mijn handen vast had was ik echt versteld van de grote en uitstraling dat deze kaart heeft, Asus heeft er echt een pareltje van gemaakt.
Tijdens gamen doet deze kaart het gewoon enorm goed! Ik speel op 3840x1600 Ultrawide resolutie, en dat doet ie prima. Bij Cyberpunk 2077 alles op hoogste setting met raytracing op
OVERDRIVE!
en DLSS op quality, haalt ie makkelijk 110/120 fps. Starfield haal ik 80/90, maar deze game is nog maar net uit, en heeft nog geen officieel DLSS support, meer optimalisatie met updates zal dit ook wel hoger worden.
Dit is echt een krachtpatser van videokaart, dat zie je ook aan de Wattage dat ie soms nodig heeft. Heb bij Cyberpunk 2077 het zien gaan tot 500W. Dus zeker zien dat je minstens 850W+- voeding hebt (zelf 1000W genomen om zeker te zijn met deze kaart en andere componenten van de Pc)
Gamen zal dus voor nog een heel lange tijd bij mij lekker snel lopen. Deze kaart heb ik in combo met AMD-7800X3D, 64gb ram, MSi B650 EDGE MPG Wit.