Pluspunten
Android TV
Google play
Ziggo GO app werkt
Minpunten
Beeldinstellingen Iets aan de lichte kant out of the box
Xiaomi is misschien een wat onbekender merk in Europa maar doet zeker niet onder voor bekende merken. Meestal word nogal lacherig gedaan over het merk, zelfs de postbode zei dat ik beter een ander merk kon kopen. Bij een winkel voor telefoonhoesjes werd ook gezegd dat ze geen hoesjes hadden voor Xiaomi en werd er een beetje lacherig over gedaan. Prijs/kwaliteit is met name bij Xiaomi heel goed. Deze tv heeft Google play en is daarmee uitstekend geschikt om bijvoorbeeld tv te kijken via Ziggo GO. Kwestie van WIFI instellen en tv kijken. Netflix, Videoland, Viaplay, Prime alles werkt. Als je dus op zoek bent naar een tv voor op je slaapkamer en niet al te veel wilt uitgeven en je geen zin hebt om kabels aan te sluiten is deze Smart tv zeker de moeite waard.
Ik gebruik deze tv nog altijd op de slaapkamer. Geluid is oke voor de slaapkamer maar verwacht niet Digital Surround of Dolby digital geluid. De apps doen het zoals Ziggo GO, Disney+ en Netflix. Prime werkt ook dus ben nog steeds tevreden. Is niet de beste of snelste tv wat ik heb gehad maar hij doet wat hij moet doen