€ 115,19 bij Amazon.com.be Marketplace

Logitech MX Ergo Review

14 augustus 2023, laatste update op 14 augustus 2023, 282 views Rapporteer
Product gekocht 0

Ik heb deze muis nu enkele maanden en ik vind hem erg prettig.
Het grootste voordeel was voor mij echt dat je de muis zelf niet hoeft te bewegen om de cursor op het scherm te bewegen. Je hoeft alleen maar de bal te bewegen met je duim. Hierdoor is de muis makkelijk op elke ondergrond te gebruiken, of het nou de leuning van je stoel is of op schoot, hij werkt overal goed. Ik vind het ook erg prettig dat hij werkt met zo'n USB dongle, dan weet je zeker dat de verbinding goed is. Er zijn ook veel instelllingen. Er is 1 nadeel, er is geen opbergvakje voor de dongle. Maar deze kan je gemakkelijk 3D-printen. Ook batterijduur is goed, heb hem nog geen enkele keer op hoeven te laden. Ook kan je hem in en uitschakelen met een klein knopje op de onderzijde.

Pluspunten

• Fijn in de hand
  • Geen beweging vd muis nodig
  • Werkt goed
  • Veel instellingen
  • Ideaal voor kleine oppervlakken of op schoot
  • Nog niet hoeven op te laden, al veel gebruikt.
  • Aan en uit knopje

Minpunten

• Geen opbergvakje voor USB dongle

Ik heb deze muis nu enkele maanden en ik vind hem erg prettig.
Je kan hem ook nog kantelen op verschillende manieren zodat het niet belastend is voor je arm.

Heb jij ook een Logitech MX Ergo?