€ 29,99 bij bol

Imou Rex 3D 3K Review

11 augustus 2023, laatste update op 30 augustus 2023, 270 views Rapporteer

Een betrouwbare en veelzijdige camera

Pluspunten

• Goede beeldkwaliteit
  • Mooi design
  • App met veel mopgelijkheden

Minpunten

• Geen minpunt gevonden

Het begon allemaal tijdens de vakantie van een goede vriend die me zijn Imou Rex 3D 3K beveiligingscamera liet gebruiken. Vanaf het moment dat ik het prachtige 'black pearl' ontwerp zag, was ik al verkocht. Deze camera is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook ongeëvenaarde beveiliging voor elk interieur.

Met een 355 graden panoramisch draai- en kantelfunctie geniet je van een volledige binnenruimte zonder enige dode hoeken. Dit betekent dat je met gemak je hele woning kunt beveiligen, zonder je zorgen te hoeven maken over blinde vlekken.

De verbluffende 5MP lens zorgt voor kristalheldere beelden in 3K-resolutie, waardoor geen enkel detail aan je oog ontsnapt. De high dynamic beeldkwaliteit geeft je een haarscherp overzicht, en met de 8x digitale zoom kom je nog dichterbij de actie.

Wat deze camera echt onderscheidt, is de geavanceerde AI-technologie. Dankzij de 50% verbeterde accuraatheid ervaar je minder valse alarmen, en de detectie van mensen en dieren is sterk verbeterd. Je ontvangt directe notificaties en kunt de beveiliging naar wens aanpassen met de in te stellen beveiligingscontroles. Communicatie wordt een fluitje van een cent met de ingebouwde microfoon en luidspreker met echo-onderdrukking waardoor 2-weg communicatie mogelijk is.

Als privacy belangrijk voor je is dan heeft de Imou Rex 3D een speciale privacy modus. Met slechts één druk op de knop in de app draait de lens in de behuizing en wordt de camera onmiddelijk gedeactiveerd. Zo geniet je altijd van je gemoedsrust.

En als we het over opslag hebben, dan heb je verschillende opties. Met een Micro SD-kaart tot 256GB, NVR of Cloud ben jij 'in control'. Kies de methode die het beste bij jouw past.
Kortom, de Imou Rex 3D 3K is voor mij een absolute must-have. Want hiermee kan ik mijn ruimten veilig houden. De combinatie van een adembenemend design, geavanceerde functionaliteiten en alle beveilingsmogelijkheden maken deze camera tot een heel goede keuze.

Heb jij ook een Imou Rex 3D 3K?

Slechte poging tot gratis reclame.

Opsomming van de features, triest.
Jammer dat je het zo ziet. Het is zoals ik het ervaren heb. Ik zocht een camera die ook voor nitwits te gebruiken was. Ik ben nog van voor de digitale periode. En dankzij een vriend ben ik nu zo gecharmeerd geraakt dat ik de Imou Rex nu ook zelf aangeschaft heb. Leuker kan ik het niet maken.
maar biedt ook ongeëvenaarde beveiliging
Voor iemand van voor de digitale periode heb je blijkbaar veel verstand van beveiliging.
De verbluffende 5MP lens
Voor iemand van voor de digitale periode weet je blijkbaar wel dat een 5MP lens verbluffend is, al is helemaal niet duidelijk wat er dan zo geweldig aan de lens is.
NVR
Als je van voor de digitale periode bent, hoe weet je dan wat dit is?
Dankzij de 50% verbeterde accuraatheid ervaar je minder valse alarmen
Dit is gewoon overgenomen, want een camera was nieuw voor je, dus geen ervaring met valse alarmen

En buiten deze reclameteksten staat er werkeljik niks van jouw eigen ervaring in. Deze review kun je schrijven zonder ooit het apparaat in handen te hebben gehad.
@Hans Heerlen het leest wel als een folder. Op het moment dat men deze ervaring heeft, wordt al gauw de link naar verkapte reclame gemaakt. Mooi dat je tevreden bent met de camera!
Ja, de camera bevalt heel goed. In mijn werkzame leven was ik een krantenman. Werkte als commerciële media-adviseur. Hierdoor heb ik menige advertorials mogen schrijven. Misschien had ik die stijl van schrijven beter niet kunnen gebruiken. Maar ik was zo enthousiast van de camera dat ik spontaan weer 20 jaar terug in de tijd zat.