€ 168,63 bij 123led.nl

eufy Video Doorbell Dual 2 Pro (S330) met HomeBase 2 Review

10 augustus 2023, laatste update op 10 augustus 2023, 2.338 views Rapporteer

Het herkennen van pakjes werkt goed.
Bel is bedraad bevestigd en op 3m van wifirouter, heb dus sterk signaal.
Het duurt ong. 5 à 6 sec. voordat je beeld krijgt op je phone. Bij push meldingen duurt het nog langer voordat je beeld hebt (tikken op de melding en openen app).

De melding "Beveiligd videokanaal maken" als je real time wil kijken begrijp ik niet goed en pas na 5 à 6 sec. heb je beeld en geluid.
Als men belt gaat onmiddellijk mijn originele ding-dong en 2 à 3 sec later pas de bel v/d homebase en nog later 5 à 6 sec. melding op je phone.
Voordat je dan beeld hebt op je phone is er dus ong. 8 à 10 sec. verlopen sinds men op de bel heeft gedruk.
Heb nog een andere camera hangen (geen deurbel) en heb ik na 2 à 3 sec beeld.

Pluspunten

• Geen Cloud opslag nodig dus geen betalend abonnement.
  • Originele mechanische deurbel (ding-dong) kan ook blijven.
  • Beeld kwaliteit goed.

Minpunten

• Vertraging op deurbel en beeld
  • Melding duurt ook enkele seconden.

Het herkennen van pakjes werkt goed.
Bel is bedraad bevestigd en op 3m van wifirouter, heb dus sterk signaal.

Ik heb nog een andere camera hangen (geen video deurbel) en daar heb ik na 2 à 3 sec beeld op de app.

Heb jij ook een eufy Video Doorbell Dual 2 Pro (S330) met HomeBase 2?

Ik zou geen Eufy meer in huis willen nadat uit is gekomen dat ze kei en keihard liegen over hun no cloud required (en de security), je camera streams staan zonder authenticatie of encryptie online, voor iedereen die het trukje weet te bekijken.

Hoop dat je je hiervan bewust bent, dikke kans dat al je beelden en detecties rechtsstreeks naar hun doorgestuurd worden ook al staat op de doos en in de reclame dat dit niet zo is.

[Reactie gewijzigd door !GN!T!ON op 23 juli 2024 01:29]

Update December 1st, 3:33PM ET: After further testing, we’re not seeing the VLC streams begin based solely on the camera detecting motion. We’re not sure if that’s a change since yesterday or something I got wrong in our initial report. It does appear that Eufy is making changes — it appears to have removed access to the method we were using to get the address of our streams, although an address we already obtained is still working.

Geen id of dit nog iets doet aan de keuze/mening
De melding "Beveiligd videokanaal maken"

Heb je daar nog een oplossing voor gevonden? Loop daar hier ook tegenaan.

Groeten Mark
Dag Mark,
De melding "Beveiligd videokanaal maken"
heb daar geen oplossing voor gevonden. Volgens mijn bescheiden kennis is het software matig.
Ik kan begrijpen dat als je niet op je eigen netwerk zit (niet thuis) er een "beveiligd kanaal gemaakt moet worden", anders zou iedereen kunnen meekijken.