€ 408,55 bij Max ICT B.V.

Google Pixel 7a Zwart Review

Bommelaer
9 augustus 2023, laatste update op 16 augustus 2023, 993 views Rapporteer Product gekocht

Google Pixel 7a Zwart

Eerste indruk:
Mooi ontwerp, compact en licht
Jammer dat er geen geschikte lader is bijgeleverd.
Je ziet echt elke vingerafdruk van iedere aanraking op voor en achterkant.

Pluspunten

• Design

Minpunten

• Missen van lader
  • Enorm vingervlekgevoelig

Eerste indruk: (nog niet in gebruik genomen)
Mooi ontwerp, compact en licht in vergelijking met mijn vorige telefoon (OnePlus Nord 2 5g, hiermee zijn ook de bijgevoegde foto's gemaakt)

Jammer dat er geen geschikte lader is bijgeleverd, eigen lader aangesloten, accu was half vol volgens de display maar zou met mijn oude snellader nog meer dan een uur nodig hebben om volledig vol te geraken.
Daarom op basis van de voorgaande reviews direct een 30W usb-c lader besteld bij MediaMarkt. Nu gaat het laden inderdaad stukken sneller!

Je ziet echt elke vingerafdruk van iedere aanraking op voor en achterkant.
Gelukkig heb ik gelijk ook een hoesje en een scherm en camera bescherming erbij gekocht op Amazon.

Smartphone gekocht bij Galaxus, dit was volgens deze site de goedkoopste aanbieder. Snel en goed geleverd.

Ik ben van plan graphene os op deze telefoon te installeren en hem dan in gebruik te nemen. Een aanpassing van deze review zal dan nog volgen.

Heb jij ook een Google Pixel 7a Zwart?

Waarom GrapheneOS erop als ie net nieuw is en nog lang support krijgt?
Ik zit naar deze te kijken omdat mijn Pixel 4a helaas geen updates meer krijgt. Maar een ROM (lineageOS) is een optie. Grap
Omdat ik erg op mijn privacy gesteld ben en ik een wilde uitproberen hoe graphene os werkt. Graphene wordt het beste ondersteund op een pixel, vandaar.
En het is heel fijn ik merk er bijna niks van alles werkt gewoon goed dus ik ben er heel blij mee.

[Reactie gewijzigd door Bommelaer op 22 juli 2024 14:32]

Hoeveel verschil maakt die andere lader precies, kan je daar iets specifieker in zijn?
Oude lader van vorige telefoon: 2.5 uur van >20 naar 100%
Nieuwe 30 W lader: 1.5 uur van >20 naar 100%
Nog steeds erg langzaam naar mijn mening hoor, voor het opladen van een telefoon, maar wel significant sneller dan de oude lader.
Dat zou ik dan echt eens moeten timen!
Met een normale lader als ie rond de 20% is duut 't het ongeveer een uur om hem volledig te laden in ieder geval. Ik laat het je weten.