Lenovo IdeaPad 3 15IIL05 (81WE00FEMB) Review

3 augustus 2023, laatste update op 31 december 2024, 302 views Rapporteer
Product gekregen 0

Prima laptop met wel wat kleine minpuntjes, maar niet hinderlijk. Handig voor mensen die simpele taken willen doen zoals googelen of foto's bekijken. Maar werkt ook prima voor mensen die websites maken, of technische dingen doen. Niet voor zware games en 3D.

Pluspunten

• Prima Prestaties
  • Koelt goed en niet te luid.
  • Modern en simpel design.
  • Speakers zijn redelijk.

Minpunten

• Kwaliteit van 'scharnier'
  • Kwaliteit van de lak.
  • Batterij

Prima laptop. Kan veel apps te gelijk aan. (De i3 processor is sneller dan verwacht.) Batterijduur is redelijk slecht, maar ik gebruik de laptop vaak terwijl hij aan de stekker zit. Op de laptop kunnen OK games met medium graphics worden gespeeld maar geen games met zware physics zoals Fortnite. De bouwkwaliteit kwa materiaal is OK. Maar de kwaliteit van de scharnier waarmee het scherm open en dicht kan is nogal slecht. Het systeem dat zorgt dat het scherm stopt van verder draaien, is na een tijdje kapot gegaan. Nu kan het scherm helemaal naar achter gedraaid worden. Ook is het me opgemerkt dat de grijze lak van de kap en de lak van het plastic om de toetsen niet heel lang mee gaat. Er zitten nu wat kleine streepjes en stipjes op waar wat lak mist (Niet hinderlijk maar ook niet mooi). Kwa koeling is de laptop prima, ventilator draait alleen tijdens zwaarder gebruik. De nieuwe IdeaPad slim raad ik meer aan dan deze, aangezien de bouw kwaliteit en functies met dezelfde prijs.

Heb jij ook een Lenovo IdeaPad 3 15IIL05 (81WE00FEMB)?