Garmin Venu 2S Zwart (Zwart) Review
30 juli 2023, laatste update op 30 juli 2023, 416 views
Rapporteer
Product gekocht
Fijne smartwatch voor sportieve personen.
Pluspunten
- stevig gebouwd
- geschikt voor kleinere pols
- Veel sportapps
- nauwkeurige GPS
- Goede hartslagmeting
Ter vervanging van mijn 4 jaar oude Amazfit GTR smartwatch heb ik de Garmin Venu 2S aangeschaft (met korting).
Het design van het horloge is mooi compact en daarmee is het horloge met name geschikt voor de wat kleinere pols.
Wilde mijn oude horloge nog wel eens het GPS signaal verliezen tijdens een buitensport activiteit, de Venu 2S doet het wat dat betreft uitstekend. Mooi is ook dat je na afloop van bijvoorbeeld hardlopen kunt zien waar je sneller en langzamer hebt gelopen op het afgelegde parcours
De hartslagmeter is in vergelijking met mijn oude horloge ook een stuk beter. Bij krachttraining signaleert het horloge meteen dat tijdens een oefening mijn hartslag (snel) stijgt. Voor mij is dat prettig omdat ik van nature een wat hogere hartslag heb en dat ik mijn rustpauzes tussen de oefeningen kan afstemmen op het dalen van mijn hartslag ritme.
De body battery geeft aan of je nog genoeg energie hebt in je lichaam om nog een (sport)activiteit te doen op een dag.
De Garmin beschikt over een indicator die aangeeft hoeveel stress je op een dag ervaart en geeft een signaal als dit over een periode (ongebruikelijk) hoger is. Mijn indruk is dat dit redelijk accuraat werkt.