ASUS Vivobook 16X K3605ZU-N1060W Review
30 juli 2023, laatste update op 30 juli 2023, 828 views
Rapporteer
Product geleend
Een mooie laptop voor een beschaafde prijs. Het beeldscherm heeft levendige kleuren en is mooi vormgegeven.
Pluspunten
- Kleurrijk beeldscherm
- Mooi vorm gegeven
Minpunten
- Wordt snel warm
- Batterij duur
Na twee weken de ASUS VivoBook 16X K3605ZU-N1060W te hebben getest, ben ik behoorlijk onder de indruk van zijn prestaties. De AMD Ryzen-processor en GeForce RTX-grafische kaart leveren samen een indrukwekkende kracht, perfect voor gaming en zware fotobewerkingsprogramma’s. Het OLED-scherm biedt voor fotografie mooie en levendige kleuren.
De stijlvolle, draagbare vormgeving kan echter wat simplistisch overkomen, en de SSD van 1TB kan onvoldoende zijn voor gebruikers met grote opslagbehoeften, hoewel externe uitbreiding een optie is. Het toetsenbord voelt comfortabel, maar de verlichting is bij helder daglicht minder zichtbaar.
De batterijduur vind ik eerlijk gezegd wat tegen vallen, maar houdt daarbij wel rekening dat ik de laptop veelal met zware applicaties heb gewerkt. Al met al, na twee weken gebruik, is de ASUS VivoBook 16X K3605ZU-N1060W een krachtig, draagbaar toestel die ik nog niet terug had willen sturen.