Iiyama G-Master GB3467WQSU-B5 Zwart Review
29 juli 2023, laatste update op 29 juli 2023, 1.456 views
Rapporteer
Product gekocht
Sinds jaar en dag altijd met een 24 inch scherm gegamed, maar sinds de corona thuiswerk periode kon ik een monitor lenen van het werk. Dat werd een 34 inch curved 60 hz monitor. Nu de monitor weer ingeleverd moest worden, op zoek naar een nieuwe eigen scherm. Via de IT boys op het werk gehoord dat Iiyama uitstekende monitoren heeft en gekozen voor de GB3467WQSU-B5 (34 inch, 165 hz, 3440x1440 en 0,4 ms) omdat ik vooral fps games doe.
En ik ben zeer blij met mijn keuze. Scherm is lekker groot en door een stap verder te gaan dan full hd geeft het scherm ook genoeg toekomst perspectief. Geluid uit scherm is minimaal maar gebruik ik toch niet, beeld is fantastisch en kleuren zijn goed! Nu nog op naar een nieuwe GPU (iemand sponsoren? :))
Pluspunten
- Schermgrootte (34 inch)
- Stabiele monitorvoet
Iiyama G-Master GB3467WQSU-B5.
Gekocht bijAzerty
op donderdag, geleverd op vrijdagmiddag: top service!Verpakking
Monitor werd geleverd in een stevige doos, verpakt in een dikke laag piepschuim.
Alle benodigde kabels werden meegeleverd: voedingskabel, usb, display port kabel en hdmi kabel. Voor 165 hz moet de display port kabel gebruikt, met hdmi haal je een max van 144 hz.Aansluitingen
Monitor heeft 4 usb aansluitingen aan de achterkant, 2 display poorten en 2 hdmi poorten. Er komt minimaal geluid uit de monitor, maar voor gaming raad ik om je favoriete headset te gebruiken.Kwaliteit steun
De monitor voet was eenvoudig te fixen en ziet en voelt er uitermate solide uit. Design is fancy, maar zolang de kwaliteit maar goed is, boeit me dat niet zo heel veel. Scherm zou ook nog via een monitor hangend bevestigd kunnen worden.Bediening
Bediening van het scherm zit aan de achterkant van de monitor. Ook de aan/uit knop. De bediening is niet heel makkelijk, maar ook weer niet moeilijk. Zodra je weet wat je moet doen, lukt het prima. Wat dat betreft is het ook geen hogere wiskunde.Beeld
Als je eenmaal een grote monitor gewend bent (én curved!), is het niet meer mogelijk om terug te keren naar een flatscreen monitor van onder 30 inch. Om die reden ook uitgekomen bij de 34 inch curved VA 3440x1400 165 hz monitor van iiyama. Het beeld is fantastisch groot. Curved is the bomb! De kleuren zijn goed en man-oh-man wat veel beeld!Conclusie
Fantastisch scherm!
5 sterren!