Xiaomi Mi Smart Speaker Review

27 juli 2023, laatste update op 27 juli 2023, 1.380 views Rapporteer

Voor het geld (€ 58,- mediamarkt) echt een geweldige speaker met prima geluid!

Pluspunten

• Hoge bouwkwaliteit
  • WiFi en Bluetooth (rtfm)
  • Geluid
  • Prijs

Minpunten

• Geen

Ik heb een Bose speaker voor in de keuken en was op zoek naar een speaker voor in kantoor. Bose en Sonos zijn geen optie, veel te duur.

Gezocht naar een andere optie en kwam bij de mediamarkt uit op de Xiaomi Mi Smart Speaker.
Voor ‘maar’ € 58 euro.

Ter plekke met Bluetooth getest (Ja dat zit er wel degelijk op! Even plus en min tegelijk indrukken en pairen maar)

Ik was verrast! Kan niet anders zeggen. Direct tweakers geraadpleegd en hier las ik positieve recensies. Dus na mijn luister sessie, voor zover dat in de MM kan..) gekocht.

Aansluiten via Google Home, fluitje van een cent. Daarna gebruiken maar. Spotify doet ie prima en ik kan niet uit over de kwaliteit van het geluid. Echt geweldig. (Ook ik heb geen overdreven of gekke Basgeluiden)

Wat mij verbaast is dat de speaker niet overal te krijgen is en, voor mij althans, redelijk onbekend. In elk geval wordt ie niet overal aangeboden.

Tuurlijk, op vol vermogen doet mijn Bose het echt iets beter. Maar deze kwaliteit/prijs verhouding maakt de speaker echt de moeite waard!

Heb jij ook een Xiaomi Mi Smart Speaker?

Ja leuk hé die speaker heb hem al een poosje en gekocht bij de Lidl die hem toen op de website had.

Ben het met je eens wat het geluid betrefd en heb geen last van hinderlijke bastonen wat ik ergens in een review had gelezen, ben overigens wel wat bas gewend, heb namelijk 2 Bose luidsprekers 501 en die kunnen echt laag :+

Heb misschien wel wat leuke websites waar je wat commando's kunt lezen en gebruiken.

Nou succes en plezier met Xiaomi Smart Speaker.
bedankt voor de heldere review. vraagje, werkt het met afspelen van radio stations? (ok google speel npo radio 2). deze vraag omdat ik negatieve ervaringen heb met andere google smart speakers. alvast bedankt.