Wooting two Lekker Edition Review

24 juli 2023, laatste update op 24 juli 2023, 390 views Rapporteer
Product gekregen +1

Hoge kwaliteit, uitstekende toetsenbord. Uitgebreide mogelijkheden tot instellen/aanpassen.

Pluspunten

• Robuust en stevig
  • Mooi toetsgeluid
  • Eigen software via browser voor instellen
  • Snelle responstijd

Minpunten

• Fabrieksinstellingen zijn heel erg wennen

Dit toetsenbord is in één woord fantastisch. Het heeft een aantrekkelijk ontwerp, is zeer robuust en goed afgewerkt en de personalisatie mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Het is zeker ook een pluspunt dat het configureren via een browser gedaan kan worden in plaats van een standalone applicatie. Er kan ook van alles worden ingesteld, van gevoeligheid tot RGB per toets.

De fabrieksinstellingen zijn voor standaard huis-tuin-en-keuken-gebruik behoorlijk wennen en onhandig, vooral als je geen mechanisch toetsenbord gewend bent. Ik heb dit toetsenbord ook een poosje in de verpakking gelaten omdat ik er niet mee overweg kon. Maar nadat de klantenservice mij erbij had geholpen heb ik mijn basis Microsoft toetsenbord voor goed vervangen door dit bord.

Al met al een fantastisch product! Zeker voor de enthousiastelingen een aanrader. De community en communicatie vanuit Wooting is ook prima in orde en ze verdienen een dikke pluim voor hun inzet en kennis!

Heb jij ook een Wooting two Lekker Edition?