Prima apparatuur voor een nette prijs. Helaas is de functionaliteit erg beperkt.
Pluspunten
Zit er mooi uit
Bediening is prettig
Minpunten
Max aantal apparaten is erg laag
Max aantal schakelaar is erg laag
3 van 5 sterren (Voldoende)
Ik heb best wat Innr verlichting. Eigenlijk bijna alles zijn Gu10 spots. Zowel wit als kleur.
Aangezien ik naar 1 merk wilde heb ik de rest van mijn smart home apparaten verwijderd en ben volledig voor Innr gegaan. Ik kwam er al snel achter dat dat niet helemaal liep zoals gehoopt.
Veel lichtpunten in mijn huis hebben een armatuur met 3 of 4 lampen. Met een max van ongeveer 30 apparaten kom je dus al snel bij de limiet van de bridge. Mijn woning is een doorsnee eengezins woning met 3 lagen. (beneden, midden en zolder) en doordat ik ook een 'smart' hotel schakeling wilde heb ik voor de gang en overloop meerdere schakelaars. Dit zijn de gewone remotes van Innr. Niet de smart buttons.
Zodra je dus in de buurt van 4 of 5 schakelaars komt reageert de Bridge niet goed meer. De schakelaar wijs je toe aan een ruimte en die schakelaar doet niets in die ruimte omdat het geheugen van de bridge vol is. Ookal is je totaal aantal apparaten laag, zodra je 4 of 5 schakelaars erop hebt is het geheugen vol. (dit antwoord kwam bij Innr support vandaan)
Ik heb dus nu een 3e bridge gekocht en nog zijn het er niet genoeg. De 4e is dus onderweg. Je zou bijna voor elke 2 of 3 kamers een bridge nodig hebben als je er meerdere schakelaars op zet. Drama is het. Gelukkig zal het nu in ieder geval gaan werken maar 160 euro alleen al aan Bridges omdat ik totaal 17 schakelaars heb...
Ik wilde dit graag even laten weten zodat mensen daar rekening mee kunnen houden. De smart button blijkt minder problemen te geven door beperktere functies.