Samsung HW-Q610B Review
19 juli 2023, laatste update op 19 juli 2023, 219 views
Rapporteer
Product gekocht
De Samsung soundbar hw q610b had een gemakkelijke installatie, goede geluidskwaliteit en Bluetooth-connectiviteit. Helaas is de soundbar na slechts één dag gebruik intern ontploft en werkt hij niet meer. Dit is een ernstig probleem en het is onduidelijk of dit een veelvoorkomend probleem is of gewoon een eenmalige gebeurtenis. Dit was zeer teleurstellend. En dit vind ik het risico niet waard.
Pluspunten
- Gemakkelijke installatie
- Goede geluidskwaliteit
- Bluetooth-connectiviteit
2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb onlangs de Samsung soundbar hw q610b gekocht en heb hem nu één dag in gebruik. De installatie van de soundbar was supermakkelijk en alles ging bijna vanzelf. Dit was een groot pluspunt omdat het betekende dat ik snel kon beginnen met het genieten van mijn nieuwe aankoop.
De geluidskwaliteit van de soundbar was goed, met een beoordeling van 4,5 uit 5. Dit was ook een groot pluspunt omdat het betekende dat ik kon genieten van helder en krachtig geluid bij het kijken naar films of tv-programma’s of bij het luisteren naar muziek.
Een ander pluspunt was dat de soundbar Bluetooth-connectiviteit had. Dit betekende dat ik gemakkelijk muziek kon afspelen vanaf mijn telefoon of tablet zonder dat ik kabels hoefde te gebruiken.
Helaas is de soundbar na slechts één dag gebruik intern ontploft en werkt hij niet meer. Dit is een ernstig probleem en ik weet niet zeker of dit een veelvoorkomend probleem is of gewoon een eenmalige gebeurtenis. Dit was zeer teleurstellend omdat ik had verwacht dat mijn nieuwe aankoop langer zou meegaan.
Definitieve beoordeling op 5 sterren: 2/5 Hoewel de Samsung soundbar hw q610b enkele goede eigenschappen had, zoals een gemakkelijke installatie, goede geluidskwaliteit en Bluetooth-connectiviteit, kan ik deze soundbar niet aanbevelen aan anderen vanwege het ernstige probleem met het intern ontploffen na slechts één dag gebruik. Dit is een ernstig probleem en het feit dat het zo snel gebeurde na aankoop is zeer teleurstellend. Daarom geef ik deze soundbar slechts 2 sterren op 5.