€ 576,75 bij Office Centre

LG DualUp Zwart Review

18 juli 2023, laatste update op 19 juli 2023, 524 views Rapporteer
Product gekocht 0

Ik heb deze monitor in april gekregen. Ik was erg blij met het algehele gebruik enz. Maar gisteren wilde ik het dichter bij me plaatsen en er brak iets van binnen en ik kreeg een zwart scherm. Ik belde LG Support en legde het uit en kreeg een antwoord dat me schokte. Het valt niet onder de garantie en het repareren van het probleem kan meer kosten dan het kopen van een nieuwe. Ik ben blij dat dit is gebeurd, want we dachten erover om deze monitoren voor ons hele team op kantoor te kopen.

Voor een scherm dat is ontworpen om te bewegen naar je ergonomisch comfort is dit zeer teleurstellend en slecht gebouwd.

Pluspunten

• leuk om te coden
  • Leuke arm

Minpunten

• Slecht gebouwd
  • Veel te gevoelig design, scherm barst tijdens verplaatsen van hoogte

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een LG DualUp Zwart?

Raar verhaal. Ten eerste lijkt me dat je hier geen genoegen mee moet nemen zonder dat er iemand naar het scherm heeft gekeken. Maar ik zou vooral niet de handdoek in de ring gooien na één gesprek met een eerstelijns supportmedewerker bij LG (dat mij in het verleden bijzonder goed heeft geholpen bij een issue dat écht mijn eigen schuld was (cola in apparaat). Probeer opnieuw, het kan zeker de moeite waard zijn.
Hey, zal het zeker nog eens proberen.
thx voor de feedback

mvg
Is hier nog wat nog wat uit gekomen?

Ik heb dit scherm overigens van de zomer zelf gekocht, met als doel als side monitor (nu nog als main).

De monitor is aan de achterkant idd van plastic en daar zit relatief wel wat flex in. Ik grijp met beide handen de zijkanten (duim op de border en overige vingers de achterkant van de monitor). Ik heb hem tig keren verstelt 180 graden alle kanten op, niets aan de hand.

Nu vind ik 1* deze monitor ook niet fair, dus zal een keer wel mijn eigen review plaatsen om de "playing field" te leveren.