Ik heb de thermostaat nu ruim een maand, en heb nu al een storing. Het is nu midden in de zomer, en de ingestelde temperatuur is 18 graden of lager. Toch brandt de verwarming volop. De thermostaat laat 'op eigen initiatief' de ketel branden (en dus gas verbruiken) en stookt door tot 26+ graden. Dus hoezo energiezuinig?
Uit andere reviews begrijp ik, dat ik helaas niet de enige ben, bij wie de thermostaat uit zichzelf de ketel aanstuurt om te blijven verwarmen.
Mijn probleem komt overeen met wat ImNotnoa beschrijft, zie dit topic:
product: Honeywell Lyric T6
Of het probleem technisch gezien in de kamerthermostaat zit, in de ketelmodule of ergens in de verbinding tussen kamerthermostaat, ketelmodule en ketel weet ik niet. Dit product 'als geheel' geeft dus een probleem.
Geofencing werkt ook niet goed. Ik had al enige weken niet meer in de app gekeken. Ik vertrouwde erop dat het wel goed zou zitten. Nu kijk ik en zie dat al meerdere weken de geofencing niet meer werkt. Thuiskomen en vertrekken zijn niet meer geregistreerd, zie ik nu in de app. Terwijl ik niks veranderd heb aan de instellingen.
Merk ketel: Nefit Proline NxT HRC 24/CW3 CT