Cooler Master Vertical GPU Holder Kit V3 Zwart Review
17 juli 2023, laatste update op 27 juli 2023, 756 views
Rapporteer
Product gekocht
Eenvoudige montage waarmee je heel wat kanten op kan. Niet zozeer een nodig iets, maar voor mij voorkomt dit een doorgezakte GPU wat esthetisch wat netter overkomt. Verder maakt dit de montage voor custom waterkoeling wat gemakkelijker in mijn geval.
Pluspunten
- Stevige montage
- Alle mogelijkheden
- Relatief goede prijs
- Niet case gebonden
Minpunten
- Stugge pci-e kabel
- Andere snoer dan op foto's
Een gemakkelijke montage. Toch even een YouTube video erbij gepakt want de typische Cooler Master boekjes zijn zeer beperkt in uitleg. Een handleiding is niet zozeer nodig, maar dit is mijn eerste verticale montage.
De prijs is volgens mij relatief goedkoop omdat deze kit niet case gebonden is en dus altijd overdraagbaar is naar een andere kast. Een custom waterkoeler weet ook dat je met der tijd wel eens durft te veranderen van kast. Ook heeft deze kit een betere doorverkoop waarde hierdoor.
De enige echte reden waarom ik dan toch maar verticaal ga is namelijk omdat mijn kaart met waterblok erop toch bijna 3kg weegt. Hierdoor zakt de gpu wat door in horizontale positie.
De meegeleverde pci-e kabel ziet er anders uit dan op de foto's. Deze heeft geen 4, maar 5 snoeren. Ook ziet 1 snoer er niet roze uit, maar grijs. Deze is stug en het is niet zo dat je je kaart gewoon maar wat kan verschuiven. Met verschuiven bedoelen ze dat het voor elke kaart in eender welke kast wel zal passen.
Het allermooiste aan deze mount is dat het met een dikke radiator gewoon kan! Ik heb een 45mm radiator + 25mm fans en deze kit kan zelfs nog hoger. Wat knap van Cooler Master! Anders was ik genoodzaakt om een Lian Li XL kast te kopen.
Edit: foto met GPU gezet.
Huidige case is een Lian Li o11D uit 2017.