ASUS Zenfone 10, 16GB ram, 512GB opslag Groen Review

14 juli 2023, laatste update op 15 juli 2023, 1.150 views Rapporteer

+ Snelste in PCMark en in top 10 3DMark
+ Wordt gelukkig nog geleverd met lader en kabel, plastic case, Headphone jack, en vele handige UI extras die de software goed ontwikkeld doen aanvoelen.
+ Een fijn compact formaat, wel even wennen.
+ Weinig bloat, alleen Meta apps.
- Een groter scherm als optie (Pro versie oid) zou perfect zijn geweest

Pluspunten

• Snel
  • Uitgebreide extras/opties
  • Handzaam
  • Weinig onzinnige bloat
  • Heel veel non-stock aanpasbare opties

Minpunten

• Vrij klein voor grotere handen
  • Weinig keuze in accessoires (momenteel)

Ideale telefoon voor mensen die; veel van een telefoon eisen, zijn vervreemd van Oneplus, die niet minder maar meer features voor hetzelfde geld willen, meer aanpasbaarheid willen en Taiwan als land erkennen. Zou deze telefoon zeker aanraden, mits het kleinere scherm geen probleem is.

Heb jij ook een ASUS Zenfone 10, 16GB ram, 512GB opslag Groen?

Welke accessoires verwacht je bij een telefoon? Case en lader zijn inbegrepen als ik het goed begrijp
Nou tegenwoordig zit er bij de duurste telefoons niets meer bij, zo gezegd vanwege duurzaamheid. Deze telefoon heeft de specs van een flagship telefoon (op het scherm na) en wordt nog met lader, kabel en backcover geleverd. Enkel oortelefoons, een screenprotector ontbreken.
Zou je eens kunnen bekijken of je telefoongesprekken nog kunt opnemen met een Asus Zenfone?
Als het goed is zit er een audio recorder op, maar ik vroeg mij af of je nu nog wel steeds een telefoongesprek kunt opnemen.
Mijn zenfone9 met android 13 wel, if that helps a bit.
Jazeker, handmatig of automatisch. Daarnaast kun je de app (Sound Recorder) ook via quick tiles, widgets, sidebar of geheel custom toetscombinatie starten.