Imou Cruiser 2 3K Review
12 juli 2023, laatste update op 12 juli 2023, 198 views
Rapporteer
Product geleend
Mooi product, goede prijs/kwaliteit verhouding. Je hebt voor deze betaalbare camera een camera rondom je huis/pand waar ontzettend veel mogelijkheden op zitten. Eenvoudig in te stellen naar eigen wensen/behoeften. Aanbevolen!
Pluspunten
- mooie vormgeving
- goede kwaliteit product
- heldere beeldkwaliteit
- vele instelmogelijkheden
- eenvoudig te installeren
- groot bereik
Minpunten
- rennend persoon niet scherp in beeld
Wij mochten deze camera testen voor een aantal weken, dat is ons heel goed bevallen. Deze camera is simpel draadloos te bevestigen, werkt gewoon op wifi. Werkt met een handige app, die door meerdere personen is te gebruiken. Het instellen van de camera en het installeren van het geheel is eenvoudig te doen. Je moet even goed bepalen wat de meest geschikte plaats is, zodat je zoveel mogelijk bereik hebt. De camera kan echt helemaal ronddraaien, niet alleen van links naar rechts, maar ook nog eens van beneden naar omhoog. Hij kan personen op het erf goed volgen, wanneer ze niet te snel lopen. Dat hebben wij wel wat kunnen aanpassen, maar een rennend persoon krijgt de camera niet scherp/helder. Het is een mooi ding. Geeft veiligheid rondom je huis/schuur, in de nacht. De camera geeft een helder nachtbeeld. (er kan evt. een schijnwerper aan en geluid) maar ook als je niet thuis bent. Je kunt met de persoon spreken als je niet thuis bent. Via de app is er contact mogelijk. Wij zijn er erg over te spreken. We bevelen deze camera van harte aan. Roos61